+36303117788

Hamvasztás

Ha meg szeretné adni a végtisztességet kedvencének

Az állathamvasztásnak köszönhetően elérhetjük, hogy szeretett kedvencünk a halála után is a család közelében maradhasson, ezzel emléket állíthatunk azoknak az éveknek, melyeket cicánk vagy kutyusunk tett még szebbé és boldogabbá. Háziállatunk akár hirtelen esemény következtében, akár előre láthatóan halálozott el, mindenképp az az első, hogy megadjuk neki a végtisztességet, amire kiváló lehetőséget nyújt az állathamvasztás!

Ez a szokás jelenleg válik egyre honosabbá a közép- és kelet európai országokban. Remek alternatíva azon gazdik számára, akik családtagként tekintenek házi kedvencükre, és annak halála után is szeretnék méltón őrizni emlékét. Az állathamvasztás tehát egy kifejezetten modern és humánus módja a végső tiszteletadásnak kedvenceit illetően!

Egyaránt vállaljuk kutyák, macskák és egyéb más kisállatok hamvasztását, melyhez természetesen urnát is biztosítunk. Ha az állathamvasztást választja, akkor minden bizonnyal elégedett lesz, mivel így hűen emlékezhet kedvencére! Állatszeretetünkből adódóan a kimúlt állatokat is a legnagyobb tisztelettel kezeljük!

Bízza ránk elhunyt kedvencét, és biztos lehet benne, hogy a méltó bánásmód mellett egy teljes mértékben az Ön igényeihez szabott szolgáltatást biztosítunk!

Ha kérdése merült fel a hamvasztással kapcsolatosan, vegye fel velünk a kapcsolatot!

Bízza ránk kedvence hamvasztását!

állathamvasztásMindig szomorú, amikor egy kedvencünk eltávozik közülünk, ami persze érthető, hiszen sokukat már szinte családtagként kezeljük. Ilyenkor több lehetőségünk van a testet illetően, mint például a temetés, de ennek komoly egészségügyi kockázatai vannak, illetve ide sorolható még az állattetem elszállítása, de ez nem éppen túl kegyelet teljes megoldás.

Ha szeretnénk kedvencünknek méltó emléket állítani, akkor az állathamvasztás jó választás lehet a számunkra. Ugyanis így az egészségügyi kockázatok kizárhatóak, és ami a legfontosabb, kedvencünk földi maradványait hazavihetjük egy urnában, hogy mindig emlékezhessünk rá. Mindemellett fontos, hogy olyan cégre bízzuk az állathamvasztást, akik a maximális tiszteletadás mellett végzik el a hamvasztást, és profin dolgoznak!

Ha szeretné elhunyt kedvencét kegyelet teljes módon örök nyugalomra helyezni, akkor bízza ránk az állathamvasztást! Ha kérdései merülnének fel szolgáltatásainkkal kapcsolatban, akkor vegye fel velünk a kapcsolatot!

 

Szakszerű hamvasztás

Szakszerű hamvasztásSzeretett kisállatunktól való elbúcsúzás minden esetben fájdalmas és nagyon nehéz, de sajnos a legtöbb otthon tartott állat élete sokkal rövidebb, mint az embereké, így elkerülhetetlen, hogy eljön ez a pillanat. A végtisztesség megadása azonban állataink kapcsán is fontos – nem csak egészségügyi szempontból, de lelki okok miatt is.

A szakszerű kisállat hamvasztás segítségével biztos lehet abban, hogy kedvencét kellő tisztelettel és odafigyeléssel kezeljük halála után. Sok gazdi fél, hogy a kisállat hamvasztás csoportosan, tömegesen történik, de ez nálunk nem így van. Mivel szállítható berendezéssel rendelkezünk, így nem csak a szavunknak kell hinnie, hanem Ön is meggyőződhet róla.

A szakszerű hamvasztás elvégzése után lehetőséget biztosítunk arra, hogy megtartsa a hamvakat, így kedvence örökre a családdal maradhat.

Forduljon hozzánk, ha már megtörtént a baj, és adjuk meg együtt a végtisztességet kedvencének a kisállat hamvasztás segítségével! Hiszen az állatok is megérdemlik, hogy tisztelettel bánjunk velük haláluk után is!

 

Ezért érdemes az állathamvasztást választani

Ezért érdemes az állathamvasztást választaniElbúcsúzni egy kisállattól a legtöbb gazdi számára egyet jelent azzal, hogy egy családtag távozott az élők sorából. Ezt a veszteséget mindenki másképp kezeli, de sokaknak könnyebbé teszi a feldolgozást, ha továbbra is a közelükben tudhatják kedvencük hamvait.

Az állathamvasztás az egyik legbiztonságosabb mód, ami mellett dönthetünk. A városban legtöbbször nincs lehetőség arra, hogy kertünkbe temessük el az elhunyt állatot, de még ha lenne is rá mód, akkor is jobb az állathamvasztást választani, hiszen nem kell magunk mögött hagyni kedvencünket egy esetleges költözés során, ráadásul elkerülhető, hogy egy másik állat kiássa a földből. Kert nélküli lakásokban pedig egyértelműen ez a legjobb lehetőség, ha szeretnénk állatunkat halála után is magunk mellett tudni. Az állathamvasztás során a lehető legnagyobb tisztelettel és szakértelemmel járunk el, hiszen tudjuk, hogy ami történik, az fájdalmas a gazdi számára.

Ha további kérdései lennének munkánkkal és az állathamvasztással kapcsolatban, vagy a segítségünkre van szüksége, forduljon hozzánk bizalommal!

 

Az állathamvasztás előnyeiről bővebben

Az állathamvasztás előnyeiről bővebbenAz állattartás sajnálatos velejárója az elmúlás. A kisállatok sem élnek örökké, ki hamarabb, ki később, természetes halállal vagy éppen betegség, baleset következtében, de előbb-utóbb eltávozik. A kisállat tetemekkel nem mindenki tud mit kezdeni. Sokan szeretnék kis kedvenceiket biztos helyen tudni haláluk után is. A kisállat hamvasztás nekik ad erre remek lehetőséget.

A kisállat hamvasztás előnye a temetéssel szemben, hogy nem szennyezi a földet, ahol ezután például nem lehet növényt termeszteni. A speciálisan állatok hamvasztására tervezett gép ezzel szemben olyan lehetőséget kínál, ami mindenkinek előnyös. Hiszen higiénikus és kegyeleti szempontból is remek megoldás.

A kisállat hamvasztás egy humánus módja a házi kedvenc elbúcsúztatásának, ahol végig jelen lehet a gazdi és utolsó útjára kísérheti a kisállatot. Ezután zárt, igény szerint választott urnába kerülnek a kisállat hamvai.

Bízza ránk a kisállat hamvasztást!

 

Miért döntsön az állathamvasztás mellett?

Miért döntsön az állathamvasztás mellett?Mindig fájó pont az életben a szeretett háziállat elvesztése, hiszen az évek során a kedvencek gazdájukhoz szívéhez nőnek, így olyan, mintha egy családtagtól kellene végső búcsút venni. Ha elérkezett az a bizonyos nap, és méltó körülményeket szeretne biztosítani kedvence temetéséhez, válassza állathamvasztás szolgáltatásunkat!

Az állathamvasztás a legtisztességesebb formája a végső búcsúnak, ugyanis, ha kedvencét hagyományos körülmények között temeti el, kiteszi a testét a bomlás folyamatának, aminek már a gondolata is elborzasztó. Az állathamvasztás után kedvence földi maradványai urnába kerülnek, így elkerülhető minden kellemetlen gondolat, állata pedig Ön mellett maradhat az urnában.

Az állathamvasztást olyan emberek végzik, akik nem csak feladatként tekintenek a szolgáltatás teljesítésére, hanem támogatják a kutya vagy macska gazdáját a nehéz pillanatokban. Minőségi, tisztességes szolgáltatással igyekszünk könnyíteni lelki fájdalmán. Keressen minket bizalommal!

 

Állathamvasztás: megéri?

Állathamvasztás: megéri?Amikor egy állat, egy házi kedvenc eltávozik, az ugyanúgy megviseli a gazdáit, mintha csak egy családtagot, vagy rokont veszítettek volna el. Ennek megfelelően úgy szeretnének gondoskodni a kis állat utolsó útjáról, mintha csak ember lenne. De melyik éri meg jobban, melyiket érdemes választani: a temetést, vagy az állathamvasztást?

Az állathamvasztás sokak számára ideálisabb megoldás, hiszen vannak, akik lakásban tartanak állatot. Ők nem tudják megoldani, hogy házi kedvencüket a kertben, az udvaron temessék el, viszont azt sem szeretnék, hogy egy távoli állattemetőben kelljen a kutyának, macskának nyugodnia. Az állathamvasztással megoldható, hogy méltóságteljes búcsúztatást biztosíthassanak az állatnak, de az is, hogy környezetbarát módon hamvasszák el, a hamvakat pedig akár egy urnába töltve meg is tarthatják, közel magukhoz.

Keressen minket bizalommal megadott elérhetőségeinken, és tudjon meg mindent az állathamvasztásról, hogy felkészült lehessen, ha eljön az ideje!

Állathamvasztás: legyen a búcsú állathoz is méltó!

Állathamvasztás: legyen a búcsú állathoz is méltó!A kisállatok minden gazdi szívéhez közel állnak, sokszor igazi családtag válik belőlük. A cicák, kutyusok, hörcsögök elvesztésén egy felnőtt könnyebben túlteszi magát, de a gyerekek esetében ez már keményebb dió, ők jobban megszenvedik kis barátaik elvesztését, nekik a búcsúzás igazi lelki trauma lehet. Megkönnyíthetjük az elválást, ha megteremtjük a búcsú állatokhoz méltó kereteit, ha megadjuk a lehetőséget arra, hogy a kis gazdik istenhozzádot mondhassanak. Erre az állathamvasztás ideális lehetőséget nyújt.

Az állathamvasztás egy búcsúzási ceremónia, ami a gazdik számára több szempontból is jó választás. A halott kisállatot fel lehet készíteni, el lehet tőle búcsúzni és utolsó útjára engedni. Az állathamvasztás ráadásul azt a lehetőséget is megadja, hogy az állat hamvait megtartsák és egy urnába helyezve elhelyezzék otthonukban.

Keressen minket bizalommal és mi segítünk abban, hogy minden gazdinak könnyebb, feldolgozhatóbb legyen az elválás!