+36303117788

Hamvasztás

Ha meg szeretné adni a végtisztességet kedvencének

Az állathamvasztásnak köszönhetően elérhetjük, hogy szeretett kedvencünk a halála után is a család közelében maradhasson, ezzel emléket állíthatunk azoknak az éveknek, melyeket cicánk vagy kutyusunk tett még szebbé és boldogabbá. Háziállatunk akár hirtelen esemény következtében, akár előre láthatóan halálozott el, mindenképp az az első, hogy megadjuk neki a végtisztességet, amire kiváló lehetőséget nyújt az állathamvasztás!

Ez a szokás jelenleg válik egyre honosabbá a közép- és kelet európai országokban. Remek alternatíva azon gazdik számára, akik családtagként tekintenek házi kedvencükre, és annak halála után is szeretnék méltón őrizni emlékét. Az állathamvasztás tehát egy kifejezetten modern és humánus módja a végső tiszteletadásnak kedvenceit illetően!

Egyaránt vállaljuk kutyák, macskák és egyéb más kisállatok hamvasztását, melyhez természetesen urnát is biztosítunk. Ha az állathamvasztást választja, akkor minden bizonnyal elégedett lesz, mivel így hűen emlékezhet kedvencére! Állatszeretetünkből adódóan a kimúlt állatokat is a legnagyobb tisztelettel kezeljük!

Bízza ránk elhunyt kedvencét, és biztos lehet benne, hogy a méltó bánásmód mellett egy teljes mértékben az Ön igényeihez szabott szolgáltatást biztosítunk!

 

Bízza ránk kedvence hamvasztását!

állathamvasztásMindig szomorú, amikor egy kedvencünk eltávozik közülünk, ami persze érthető, hiszen sokukat már szinte családtagként kezeljük. Ilyenkor több lehetőségünk van a testet illetően, mint például a temetés, de ennek komoly egészségügyi kockázatai vannak, illetve ide sorolható még az állattetem elszállítása, de ez nem éppen túl kegyelet teljes megoldás.

Ha szeretnénk kedvencünknek méltó emléket állítani, akkor az állathamvasztás jó választás lehet a számunkra. Ugyanis így az egészségügyi kockázatok kizárhatóak, és ami a legfontosabb, kedvencünk földi maradványait hazavihetjük egy urnában, hogy mindig emlékezhessünk rá. Mindemellett fontos, hogy olyan cégre bízzuk az állathamvasztást, akik a maximális tiszteletadás mellett végzik el a hamvasztást, és profin dolgoznak!

Ha szeretné elhunyt kedvencét kegyelet teljes módon örök nyugalomra helyezni, akkor bízza ránk az állathamvasztást! Ha kérdései merülnének fel szolgáltatásainkkal kapcsolatban, akkor vegye fel velünk a kapcsolatot!

 

Szakszerű hamvasztás

Szakszerű hamvasztásSzeretett kisállatunktól való elbúcsúzás minden esetben fájdalmas és nagyon nehéz, de sajnos a legtöbb otthon tartott állat élete sokkal rövidebb, mint az embereké, így elkerülhetetlen, hogy eljön ez a pillanat. A végtisztesség megadása azonban állataink kapcsán is fontos – nem csak egészségügyi szempontból, de lelki okok miatt is.

A szakszerű kisállat hamvasztás segítségével biztos lehet abban, hogy kedvencét kellő tisztelettel és odafigyeléssel kezeljük halála után. Sok gazdi fél, hogy a kisállat hamvasztás csoportosan, tömegesen történik, de ez nálunk nem így van. Mivel szállítható berendezéssel rendelkezünk, így nem csak a szavunknak kell hinnie, hanem Ön is meggyőződhet róla.

A szakszerű hamvasztás elvégzése után lehetőséget biztosítunk arra, hogy megtartsa a hamvakat, így kedvence örökre a családdal maradhat.

Forduljon hozzánk, ha már megtörtént a baj, és adjuk meg együtt a végtisztességet kedvencének a kisállat hamvasztás segítségével! Hiszen az állatok is megérdemlik, hogy tisztelettel bánjunk velük haláluk után is!