20 március 2024

Kommentek:

Off
 március 20, 2024
 Off
Tetem szállítás

A tetem szállításra bármelyik kisállat tulajdonosnak szüksége lehet, ha eljön az ideje a búcsúnak. Gondoljon ránk, hívjon minket, hogy segíthessünk!

A kutyák, cicák életének hossza tíz-húsz évben határozható meg. Fajtától, életkörülményektől is függ, hogy egy állat mikor lép át a boldog vadászmezőkre. Az állatról életében és halálában is a gazdinak kell gondoskodnia.

A legtöbb gazdi nincs tisztában azzal, hogy milyen kötelezettségei vannak, milyen szabályok kötelezik őket az állat tetemekhez kapcsolódó teendőkre. Ez érthető, hiszen ki szeretne egy, még boldog és eleven állat mellett azzal foglalkozni, hogy mi lesz vele a halálában?

Az állat halála után a gazdinak kell cselekedni

Az intézkedések nagyban függnek attól, hogy a házi kedvenc milyen helyen élt. A saját telekkel, kerttel rendelkező ingatlanok területén el lehet temetni az állatot. Sokan döntenek így, mert a közelben marad az állat és meg lehet emlékezni róla a sírja mellett.

A saját kertbe temetés nem igényel külön tetemszállítást. Ezen kívül szinte minden más esetben külön szállítást kell igényelni. Külön szabály vonatkozik arra, hogy magánszemély halott állatot nem szállíthat a saját járművében. Légmentesen zárható raktér kell a szállításhoz és a testeket zárható tárolókban szabad fuvarozni. Mind az elszállításról, mind a tetem búcsúztatásáról szabályos keretek között kell gondoskodni.

Fontos tájékozódni az előírásokról, mert azok be nem tartása egészségügyi kockázathoz, környezetvédelmi problémákhoz vezethet, ami pedig pénzbírságot von maga után. Felesleges még további nehézségekkel tetézni a bánat és a gyász időszakát. Könnyítse meg a gyász feldolgozását azzal, hogy mindennek utána néz és az igényeinek megfelelő szolgáltatásokat veszi igénybe!

Tetem szállítás

A tetemszállítás lehetőségei

Mikor és kinek ajánlott a tetemszállítás szolgáltatását megrendelni? Minden kutya, cica, kistestű állat tulajdonosa hasznát tudja venni a tetemszállításnak, ha kisállat temetőbe, állatorvoshoz vagy hamvasztáshoz szeretne szakszerű szállítást rendelni.

Az állatorvoshoz elszállított állatokról már nem kell a továbbiakban gondoskodni. Ez az egyik legegyszerűbb és leggyorsabb módja annak, hogy a kisállat teteméről gondoskodni lehessen. Az állatorvos ismeri az intézkedés lépéseit és rövid időn belül el is tudja vitetni a tetemet az arra kijelölt helyre, illetve intézménybe.

A gyors intézkedés kulcsfontosságú, mert az állat teteme órákon belül bomlásnak indul. Mivel a gazdi a szállítással foglalkozó cégre van utalva, olyan szolgáltatást kell találnia, ami megbízható. Szó sem lehet napokig tartó késlekedésről.

A tetemet minél előbb el kell vinni az ügyfél döntése szerinti, megbeszélt helyszínre. A szakértelem, a rugalmas hozzá állás és persze az empátia is egyaránt lényegesek. Minden történjen szakszerűen, szabályszerűen és a szükséges kereteken belül.

Az állatok tetemei nem csak testek, szeretett házi kedvencek hátramaradt 

A cégünket azért alapítottuk meg, hogy a segítségére lehessünk a kisállat tulajdonosoknak. A szolgáltatásaink olyan területre vonatkoznak, amik az állatok élete végén kerülnek előtérbe. A halálról senki nem szeret beszélni, de ha eljön az idő, elkerülhetetlenül foglalkozni kell vele. Mi abban segítünk, hogy a találkozás könnyebb legyen, az elengedés kevésbé szívfacsaró.

Amennyiben szüksége van a tetemszállítással kapcsolatos szolgáltatásainkra, kérjen a honlapon feltüntetett elérhetőségeinken bővebb információt tőlünk! Minden szabályt betartva, megbeszélt időre érkezünk és azonnal intézkedünk.

Tetem szállítás

Comments are closed.