+36303117788

Kisállat Hamvasztás

Kisállathamvasztás: válassza a könnyebb, gyorsabb megoldást!

Sok gazdinak nem csupán az a fontos, hogy méltó búcsút biztosíthasson kedvencének, hanem az is, hogy gyors megoldást találjon ezzel kapcsolatban. Egy hagyományos temetés kivitelezése gyakran bonyolult és hosszadalmas, erre pedig az állattulajdonosok többségének a mindennapi teendők mellett nincsen túl sok kapacitásuk. Amennyiben Ön is a könnyebb utat választaná, ajánljuk figyelmébe a kisállathamvasztást!

kisállathamvasztás jóval rövidebb idő alatt kivitelezhető, mint egy hagyományos temetés. Az, hogy nem Önnek kell foglalkozni a testtel, némiképp megkönnyíti majd a gyászidőszakot, így megvan az esély arra, hogy rövidebb időn belül feldolgozhassa az Önt ért veszteséget. A szolgáltatás magas színvonalú, és valóban szép, méltó körülményeket biztosít a végső búcsúhoz.

kisállathamvasztással fizikailag és lelkileg is könnyebb lesz Önnek! Ha felkeltettük az érdeklődését, és igénybe venné a szolgáltatást, vagy érdeklődne az árakról, a hamvasztás folyamatáról, keressen fel bennünket a megadott elérhetőségeinken!

Kisállat hamvasztás: kapjon a család kedvence valóban méltó búcsút!

kisállat hamvasztásAz emberek jelentős része háziállataikra családtagként tekintenek. Ők nem csupán a kedvencek életében adják meg a maximális gondoskodást, hanem a végső búcsú pillanatában is. Számukra nem lehet kérdés, hogy kutyájuktól vagy macskájuktól valóban tiszteletteljes formában köszönhessenek el, akárcsak egy rokontól vagy baráttól. Ehhez a legideálisabb választás a kisállat hamvasztás.

kisállat hamvasztás valóban olyan körülményeket teremt a végső búcsúhoz, amilyet a gazdák szeretnének. Ez esetben tényleg családtaghoz méltó temetést kaphatnak a házi kedvencek, ez pedig a gazdikat megnyugvással tölti el. Ez a lelki béke segítséget nyújthat abban, hogy a gyászidőszak ne váljon kínzóvá. Munkatársaink mindent megtesznek azért, hogy a gazdik a legtiszteletteljesebb körülmények között köszönhessenek el macskájuktól, kutyájuktól.

A kisállat hamvasztással kapcsolatban gyors, ügyfélközpontú, kedvező áron elérhető szolgáltatást biztosítunk, garantáljuk, hogy elégedett lesz velünk. Ha szeretné igénybe venni, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken!

A kis állathamvasztás előnyeiről röviden

Ha a gazdik végső búcsút szeretnének venni szeretett házi kedvencüktől, manapság nem muszáj a hagyományos temetési formát választaniuk, ugyanis már több éve elérhető a kisállat hamvasztás. A szolgáltatás igénybevételével a kutya vagy macska tulajdonosoknak lehetőségük van valóban méltó körülmények között elköszönniük háziállatuktól.
kisállat hamvasztás legfőbb előnye, hogy nem kell a test elföldelésével foglalkozni, így megakadályozhatók olyan helyzetek, amik például tovább nehezítenék a gyász időszakát. Mivel a gazdik az urnákat elhelyezhetik az otthonukban is, elkerülhető a megfelelő sírhely keresése és kiásása is. Erre nem mindenkinek van lehetősége, hiszen sokan nem rendelkeznek saját kerttel, ahol az állatnak biztosíthatnák a sírhelyét.
kisállat hamvasztás igénybevételével csak jól járhatnak az állatok tulajdonosai. Válassza Ön is a szebb, méltóbb formáját a búcsúnak, ehhez vegye igénybe minőségi szolgáltatásunkat! Ha bővebb információkra lenne szüksége, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken, ahol készséggel állunk az érdeklődők rendelkezésére.

Kisállat hamvasztás: gyors és tisztességes búcsú kedvencének!

kisallat-hamvasztas-tetemszallitasbudapestenA gazdik jelentős része szeretne méltó körülmények között elbúcsúzni kedvencétől, azonban közülük egyeseknek annyi teendőjük van, hogy nem tudnak túl sok időt rászánni az állat sírjának kialakítására. Mivel az állatok tulajdonosai nem szeretnének lemondani a tiszteletteljes búcsúról, olyan megoldás után kell nézniük, ami gyors, mégis méltó emléket állít az elhunyt kedvencnek. Amennyiben Ön is hasonló helyzetben van, válassza a kisállat hamvasztást!

kisállat hamvasztás gyors, de tiszteletteljes körülményeket biztosít a végső búcsúhoz. A szolgáltatásnak köszönhetően a gazdiknak az időhiány miatt nem kell olyan döntést hozniuk, amit később megbánnának, például, azt, hogy elvitessék a tetemet. Ez később segíteni fog abban, hogy a veszteséget könnyebben feldolgozhassák.

kisállat hamvasztás nálunk kedvező áron elérhető. Munkatársaink mindent megtesznek annak érdekében, hogy lehetősége legyen megfelelő körülmények között elbúcsúzni kedvencétől. Ha felkeltettük érdeklődését, és igénybe venné a szolgáltatást, vagy bővebb információkra lenne szüksége, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken!

Kérje profiktól a kisállathamvasztást!

kisállathamvasztásKutya, cica, rágcsáló, hüllő, nyuszi vagy egyéb, kistestű háziállata legyen is egy gazdinak a kedvence, mindig veszteség, hiány marad a távozása után. Ma már egyre több olyan szolgáltatás elérhető, ami a humánus kisállat búcsúztatásnak ad teret és a gazdi, kisállat közötti kapcsolatra helyezi a hangsúlyt.

A mi cégünk a kisállathamvasztással az elsők között kezdett el foglalkozni, ezért már kellő tapasztalattal, gyakorlattal és elhivatottsággal rendelkezünk ahhoz, hogy minden megbízást kellő tapintattal és profizmussal kezeljünk.

Ha Ön gyászoló gazdi, és szeretné az eltávozott kiskedvencének a legjobbat biztosítani holtában is, akkor válasszon olyan céget és kisállathamvasztással kapcsolatos szolgáltatást erre a célra, amivel valóban, maximálisan elégedett lesz! A kezdő cégekkel ellentétben, nekünk már megvan a rutinunk, a bejáratott és bevált felszerelésünk, valamint a színvonalas munkavégzést is garantáljuk, amivel kivívjuk a megrendelők elégedettségét.

A kisállathamvasztás részleteivel kapcsolatban hívjon minket vagy írjon üzenetet nekünk!

Miért érdemes a kisállathamvasztást választani a hagyományos temetés helyett?

tetemszallitasbudapesten.com.19novHa a gazdiknak végső búcsút kell venniük szeretett házikedvencüktől, sokan tanácstalanok, hogy ehhez a hagyományos temetést vagy a kisállathamvasztást válasszák. Amennyiben Ön is döntés előtt áll, most itt a lehetőség, hogy tájékozódjon azzal kapcsolatban, hogy miért a kisállathamvasztást válassza.

A kisállathamvasztás a legméltóbb formája a búcsúnak, mert a gazdinak nem kell foglalkoznia a tetem mozgatásával, elföldelésével. Ezzel rengeteg lelki teher elkerülhető, ezáltal pedig némiképp a gyász időszak is könnyebb tud lenni. Nagyon sok állattulajdonosnak nincs lehetősége arra, hogy hagyományos módon eltemesse kedvencét, mert nem áll rendelkezésre olyan terület, ami ehhez alkalmas lenne. A kisállathamvasztásnál nincs szükség sírhely kialakításra, mert a hamvasztás után kapott urna akár a gazdi otthonában is maradhat. Így tulajdonképpen az állat a halála után sem válik el végleg gazdájától.

Amennyiben szeretne Ön is méltó búcsút biztosítani kedvencének, és megkönnyíteni a gyászidőszakot, válassza a hamvasztást, ehhez pedig keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken!

Kisállathamvasztás – hogy könnyebb legyen a búcsú a gyermeknek

kisállathamvasztásEgy családban általában a gyermekek kötődnek a legjobban a házi kedvenchez, épp ezért lehet komoly trauma a számukra, amikor eljön a búcsú ideje. Érdemes megkönnyíteni ezt, és megértetni vele a halál fogalmát és természetességét, amihez a kisállathamvasztással is hozzá lehet járulni.

Érdemes megfontolni a kisállathamvasztást, hiszen sok előnye van a temetéssel szemben, főleg a gyermek szempontjából. Nem kell végignéznie azt, hogy a kis barátjára föld kerül, hanem egy steril munkafolyamatot lát csak, aminek a végén a hamvait urnában vissza is kaphatja, és elhelyezheti a szobájában, vagy akár egy szertartás keretein belül el is búcsúzhat tőle.

További előny, hogy a kisállathamvasztás akár cégünk telephelyén, akár a megrendelőnél is elvégezhető, az ára kedvező, az eljárás pedig gyors és biztonságos. Amennyiben Önnek is kisállathamvasztásra lenne szüksége, akkor kérjük, hogy vegye fel velünk a kapcsolatot, és rendelje meg szolgáltatásunkat!

Ha meg szeretné adni a végtisztességet kedvencének

Az állathamvasztásnak köszönhetően elérhetjük, hogy szeretett kedvencünk a halála után is a család közelében maradhasson, ezzel emléket állíthatunk azoknak az éveknek, melyeket cicánk vagy kutyusunk tett még szebbé és boldogabbá. Háziállatunk akár hirtelen esemény következtében, akár előre láthatóan halálozott el, mindenképp az az első, hogy megadjuk neki a végtisztességet, amire kiváló lehetőséget nyújt az állathamvasztás!

Ez a szokás jelenleg válik egyre honosabbá a közép- és kelet európai országokban. Remek alternatíva azon gazdik számára, akik családtagként tekintenek házi kedvencükre, és annak halála után is szeretnék méltón őrizni emlékét. Az állathamvasztás tehát egy kifejezetten modern és humánus módja a végső tiszteletadásnak kedvenceit illetően!

Egyaránt vállaljuk kutyák, macskák és egyéb más kisállatok hamvasztását, melyhez természetesen urnát is biztosítunk. Ha az állathamvasztást választja, akkor minden bizonnyal elégedett lesz, mivel így hűen emlékezhet kedvencére! Állatszeretetünkből adódóan a kimúlt állatokat is a legnagyobb tisztelettel kezeljük!

Bízza ránk elhunyt kedvencét, és biztos lehet benne, hogy a méltó bánásmód mellett egy teljes mértékben az Ön igényeihez szabott szolgáltatást biztosítunk!

Ha kérdése merült fel a hamvasztással kapcsolatosan, vegye fel velünk a kapcsolatot!

Méltó megoldás a panelben élt kedvencek számára is: kisállat hamvasztás Budapesten

kisállat hamvasztást BudapestenAki háziállatot tart, sajnos előbb-utóbb szembesülnie kell vele, hogy ők nem élnek olyan sokáig, mint mi. Ilyenkor a gazdik mindent megtesznek azért, hogy szeretett kedvencüket méltóképpen búcsúztathassák. A kertes házban lakók általában a saját kertjükben temetik el őket, de mit tehet az, aki egy fővárosi panelben él? Számukra nyújtunk minden szempontból ideális megoldást, a kisállat hamvasztást Budapesten.

Sajnos a fővárosban élőknek nincs túl sok lehetőségük megadni háziállatuknak a végtisztességet. Közterületen nem lehet őket eltemetni, a kisállattemető kevés, a testet az állatorvosnál hagyni meg érthető okokból nem szeretnék. Cégünk vállal kisállat hamvasztást Budapesten, amelynek köszönhetően a panelben lakó gazdik is örökre kedvencükkel maradhatnak.

Amennyiben szüksége lenne a kisállat hamvasztásra Budapesten, forduljon hozzánk bizalommal! Vegye fel velünk a kapcsolatot, válasszon méltó megoldást elhunyt háziállata számára!

Miért érdemes a hamvasztást választani?

hamvasztásEgy háziállat elpusztulása mindig fájdalmas. Sajnos ezt nem lehet elkerülni, ráadásul dönteni kell arról is, hogy mi történjen a testével.  Sokan azt a megoldást választják, hogy az állatorvosra bízzák, és ott hagyják a rendelőben. Azonban ebben az esetben utána sokan bűntudattal küzdenek. Pedig van jobb lehetőség, csak nem mindenki van vele tisztában; ez a hamvasztás.

A hamvasztás tisztességes módja a végső búcsúnak. A lehetőségnek köszönhetően akkor is örökre velünk maradhat a kedvencünk, ha az otthoni temetés nem lehetséges. Így a gazdinak nem kell átélnie azt a bűntudatkeltő érzést, hogy hűséges kedvencét nem vitte haza, hanem egy számára idegen emberre bízta a sorsát. A hamvasztás megoldást jelent kutyák, cicák és más, kisebb háziállatok számára is.

Amennyiben szeretne méltó módon búcsút venni kedvencétől, keressen fel minket bizalommal és válassza a hamvasztást! Ha kérdése van a szolgáltatással kapcsolatban, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink bármelyikén, szívesen segítünk mindenben!

Méltó búcsút szeretne venni kedvencétől? Válassza kisállat hamvasztás szolgáltatásunkat!

A legtöbb háztartásban, ahol kis kedvenc is él, ők ugyanúgy teljes jogú családtagok. Osztozunk velük bánatban és örömben, etetjük őket, vigyázunk rájuk, játszunk velük, és ha betegek, állatorvoshoz sietünk velük. Egy kutya, cica akár tizenöt évet is élhet, és ha egy picit belegondolunk, ez bizony nagyon hosszú idő. Ezalatt nagyon megszeretjük őt, rengeteg közös élményben van vele részünk. Ezért, amikor eljön a pillanat, és menthetetlenül beteg lesz, vagy baleset éri az állatot, a legtöbb gazdi lelkileg teljesen összetörik. Mindenki szeretne méltó búcsút venni kedvencétől, kisállat hamvasztás szolgáltatásunk pedig ezt teszi lehetővé.

A kisállat hamvasztás megkíméli a tulajdonost a háziállat temetésével járó nehézségektől és fájdalomtól. Sajnos a háziállatok nem temethetőek el közterületen, az pedig, hogy testének sorsát az állatorvosra bízzuk, nagyon fájdalmas döntés. Sajnos sokan tesznek így, de nagy részük meg is bánja, hiszen nem tudott méltóképpen elbúcsúzni kedvencétől.

Ön szeretné, ha méltón búcsúztathatná kisállatát? Forduljon hozzánk bizalommal, és válassza kisállat hamvasztás szolgáltatásunkat!

A kisállat hamvasztás árakról röviden

tetemszallitasbudapesten.com19janAmikor elveszítjük házi kedvencünket, a mérhetetlen fájdalom és szomorúság mellett sajnos gondoskodnunk kell az állat testének további sorsáról. Van, aki otthagyja az állatorvosnál, mások eltemetik a kertben. A legméltóságteljesebb megoldás azonban mégis a hamvasztás, viszont ettől sokan megijednek, mert úgy gondolják, hogy a kisállat hamvasztás árak túl magasak. Azonban ez tévedés!

Sajnos sokan, akik nem tudnak a hamvasztási lehetőségről, és az állatorvosnál hagyják kedvencük tetemét, bűntudattal küszködnek. A kisállat hamvasztás ára mindenképpen megéri, hiszen így méltó tisztességgel őrizhetjük meg szeretett háziállatunk emlékét. Hamvait hazavihetjük egy kis urnában, és megkímélhetjük magunkat a temetéssel járó fokozott fájdalomtól is.

Amennyiben kérdése van szolgáltatásainkkal kapcsolatban, kollégáink szívesen állnak rendelkezésére. Forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén, és tudjon meg még többet a kisállat hamvasztás árakról!

A kutyahamvasztást télen is igénybe veheti!

tetemszallitasbudapesten.com18.decNem határozhatjuk meg, hogy milyen események részesei leszünk, nem állhatjuk útját az élet változásainak. Ha eljön az ideje, és kedvencünknek el kell távoznia, csupán annyit tehetünk, hogy méltóképpen átsegítjük az örök vadászmezőkre.

Akár tavasz, akár tél az az évszak, amikor ez bekövetkezik, ránk számíthat! Vegye igénybe kutyahamvasztással kapcsolatos szolgáltatásainkat télen is! Ez az az időszak, amikor nem csak, hogy nem ideális az időjárás az elhantolásra, de nem is mindenkinek van erre lehetősége, illetve nem szeretne számolni ezzel az opcióval.

Döntsön egy olyan lehetőség mellett, amivel meg lehet elégedve akkor is, ha nem Önnek kell intézkednie! Csak megrendeli a kutyahamvasztást, és a megbeszéltek alapján mi elvégezzük azt a kívánt helyszínen. Ehhez megfelelő mobil berendezéssel rendelkezünk, így az ország egész területéről tudunk fogadni megrendeléseket kutyahamvasztásra!

Lépjen velünk kapcsolatba a honlapunkon feltüntetett elérhetőségeink egyikén, és rendeljen kutyahamvasztást téli időszakban is, ha erre van szükség!

Bízza ránk kedvence hamvasztását!

állathamvasztásMindig szomorú, amikor egy kedvencünk eltávozik közülünk, ami persze érthető, hiszen sokukat már szinte családtagként kezeljük. Ilyenkor több lehetőségünk van a testet illetően, mint például a temetés, de ennek komoly egészségügyi kockázatai vannak, illetve ide sorolható még az állattetem elszállítása, de ez nem éppen túl kegyelet teljes megoldás.

Ha szeretnénk kedvencünknek méltó emléket állítani, akkor az állathamvasztás jó választás lehet a számunkra. Ugyanis így az egészségügyi kockázatok kizárhatóak, és ami a legfontosabb, kedvencünk földi maradványait hazavihetjük egy urnában, hogy mindig emlékezhessünk rá. Mindemellett fontos, hogy olyan cégre bízzuk az állathamvasztást, akik a maximális tiszteletadás mellett végzik el a hamvasztást, és profin dolgoznak!

Ha szeretné elhunyt kedvencét kegyelet teljes módon örök nyugalomra helyezni, akkor bízza ránk az állathamvasztást! Ha kérdései merülnének fel szolgáltatásainkkal kapcsolatban, akkor vegye fel velünk a kapcsolatot!

Szakszerű hamvasztás

Szakszerű hamvasztásSzeretett kisállatunktól való elbúcsúzás minden esetben fájdalmas és nagyon nehéz, de sajnos a legtöbb otthon tartott állat élete sokkal rövidebb, mint az embereké, így elkerülhetetlen, hogy eljön ez a pillanat. A végtisztesség megadása azonban állataink kapcsán is fontos – nem csak egészségügyi szempontból, de lelki okok miatt is.

A szakszerű kisállat hamvasztás segítségével biztos lehet abban, hogy kedvencét kellő tisztelettel és odafigyeléssel kezeljük halála után. Sok gazdi fél, hogy a kisállat hamvasztás csoportosan, tömegesen történik, de ez nálunk nem így van. Mivel szállítható berendezéssel rendelkezünk, így nem csak a szavunknak kell hinnie, hanem Ön is meggyőződhet róla.

A szakszerű hamvasztás elvégzése után lehetőséget biztosítunk arra, hogy megtartsa a hamvakat, így kedvence örökre a családdal maradhat.

Forduljon hozzánk, ha már megtörtént a baj, és adjuk meg együtt a végtisztességet kedvencének a kisállat hamvasztás segítségével! Hiszen az állatok is megérdemlik, hogy tisztelettel bánjunk velük haláluk után is!

Ezért érdemes az állathamvasztást választani

Ezért érdemes az állathamvasztást választaniElbúcsúzni egy kisállattól a legtöbb gazdi számára egyet jelent azzal, hogy egy családtag távozott az élők sorából. Ezt a veszteséget mindenki másképp kezeli, de sokaknak könnyebbé teszi a feldolgozást, ha továbbra is a közelükben tudhatják kedvencük hamvait.

Az állathamvasztás az egyik legbiztonságosabb mód, ami mellett dönthetünk. A városban legtöbbször nincs lehetőség arra, hogy kertünkbe temessük el az elhunyt állatot, de még ha lenne is rá mód, akkor is jobb az állathamvasztást választani, hiszen nem kell magunk mögött hagyni kedvencünket egy esetleges költözés során, ráadásul elkerülhető, hogy egy másik állat kiássa a földből. Kert nélküli lakásokban pedig egyértelműen ez a legjobb lehetőség, ha szeretnénk állatunkat halála után is magunk mellett tudni. Az állathamvasztás során a lehető legnagyobb tisztelettel és szakértelemmel járunk el, hiszen tudjuk, hogy ami történik, az fájdalmas a gazdi számára.

Ha további kérdései lennének munkánkkal és az állathamvasztással kapcsolatban, vagy a segítségünkre van szüksége, forduljon hozzánk bizalommal!

Az állathamvasztás előnyeiről bővebben

Az állathamvasztás előnyeiről bővebbenAz állattartás sajnálatos velejárója az elmúlás. A kisállatok sem élnek örökké, ki hamarabb, ki később, természetes halállal vagy éppen betegség, baleset következtében, de előbb-utóbb eltávozik. A kisállat tetemekkel nem mindenki tud mit kezdeni. Sokan szeretnék kis kedvenceiket biztos helyen tudni haláluk után is. A kisállat hamvasztás nekik ad erre remek lehetőséget.

A kisállat hamvasztás előnye a temetéssel szemben, hogy nem szennyezi a földet, ahol ezután például nem lehet növényt termeszteni. A speciálisan állatok hamvasztására tervezett gép ezzel szemben olyan lehetőséget kínál, ami mindenkinek előnyös. Hiszen higiénikus és kegyeleti szempontból is remek megoldás.

A kisállat hamvasztás egy humánus módja a házi kedvenc elbúcsúztatásának, ahol végig jelen lehet a gazdi és utolsó útjára kísérheti a kisállatot. Ezután zárt, igény szerint választott urnába kerülnek a kisállat hamvai.

Bízza ránk a kisállat hamvasztást!

Miért döntsön az állathamvasztás mellett?

Miért döntsön az állathamvasztás mellett?Mindig fájó pont az életben a szeretett háziállat elvesztése, hiszen az évek során a kedvencek gazdájukhoz szívéhez nőnek, így olyan, mintha egy családtagtól kellene végső búcsút venni. Ha elérkezett az a bizonyos nap, és méltó körülményeket szeretne biztosítani kedvence temetéséhez, válassza állathamvasztás szolgáltatásunkat!

Az állathamvasztás a legtisztességesebb formája a végső búcsúnak, ugyanis, ha kedvencét hagyományos körülmények között temeti el, kiteszi a testét a bomlás folyamatának, aminek már a gondolata is elborzasztó. Az állathamvasztás után kedvence földi maradványai urnába kerülnek, így elkerülhető minden kellemetlen gondolat, állata pedig Ön mellett maradhat az urnában.

Az állathamvasztást olyan emberek végzik, akik nem csak feladatként tekintenek a szolgáltatás teljesítésére, hanem támogatják a kutya vagy macska gazdáját a nehéz pillanatokban. Minőségi, tisztességes szolgáltatással igyekszünk könnyíteni lelki fájdalmán. Keressen minket bizalommal!

Állathamvasztás: megéri?

Állathamvasztás: megéri?Amikor egy állat, egy házi kedvenc eltávozik, az ugyanúgy megviseli a gazdáit, mintha csak egy családtagot, vagy rokont veszítettek volna el. Ennek megfelelően úgy szeretnének gondoskodni a kis állat utolsó útjáról, mintha csak ember lenne. De melyik éri meg jobban, melyiket érdemes választani: a temetést, vagy az állathamvasztást?

Az állathamvasztás sokak számára ideálisabb megoldás, hiszen vannak, akik lakásban tartanak állatot. Ők nem tudják megoldani, hogy házi kedvencüket a kertben, az udvaron temessék el, viszont azt sem szeretnék, hogy egy távoli állattemetőben kelljen a kutyának, macskának nyugodnia. Az állathamvasztással megoldható, hogy méltóságteljes búcsúztatást biztosíthassanak az állatnak, de az is, hogy környezetbarát módon hamvasszák el, a hamvakat pedig akár egy urnába töltve meg is tarthatják, közel magukhoz.

Keressen minket bizalommal megadott elérhetőségeinken, és tudjon meg mindent az állathamvasztásról, hogy felkészült lehessen, ha eljön az ideje!

Állathamvasztás: legyen a búcsú állathoz is méltó!

Állathamvasztás: legyen a búcsú állathoz is méltó!A kisállatok minden gazdi szívéhez közel állnak, sokszor igazi családtag válik belőlük. A cicák, kutyusok, hörcsögök elvesztésén egy felnőtt könnyebben túlteszi magát, de a gyerekek esetében ez már keményebb dió, ők jobban megszenvedik kis barátaik elvesztését, nekik a búcsúzás igazi lelki trauma lehet. Megkönnyíthetjük az elválást, ha megteremtjük a búcsú állatokhoz méltó kereteit, ha megadjuk a lehetőséget arra, hogy a kis gazdik istenhozzádot mondhassanak. Erre az állathamvasztás ideális lehetőséget nyújt.

Az állathamvasztás egy búcsúzási ceremónia, ami a gazdik számára több szempontból is jó választás. A halott kisállatot fel lehet készíteni, el lehet tőle búcsúzni és utolsó útjára engedni. Az állathamvasztás ráadásul azt a lehetőséget is megadja, hogy az állat hamvait megtartsák és egy urnába helyezve elhelyezzék otthonukban.

Keressen minket bizalommal és mi segítünk abban, hogy minden gazdinak könnyebb, feldolgozhatóbb legyen az elválás!

Budapesten a hamvasztás a legjobb megoldás kedvence számára

Kedvenc háziállatunk halálával nem csak a fájdalommal kell megbirkóznunk, hanem arra is gondolnunk kell, hogy mi történjen a testével. Vidéken sokszor jó megoldás lehet a saját kertben történő eltemetés, hiszen így legalább valamennyire mindig velünk lesz, és megnyugvást ad, hogy hazavittük. De mi a helyzet Budapesten, ahol nincs lehetőségünk eltemetni őt a saját területünkön?

A házi kedvencek saját kertben temetésére is megvannak a jogszabályok, így ha van is egy kis kertünk Budapesten belül, nem feltétlenül tudjuk szabályszerűen megoldani a temetést. Azonban ilyenkor is van megoldás, és nem kell szeretett kedvencünktől az állatorvosi asztalon búcsút venni! Cégünk vállal kutya hamvasztást Budapesten is, melynek köszönhetően kutyája örökre Önnel maradhat! A kutya hamvasztása után egy urnában viheti haza kedvencét, hogy méltóképpen emlékezhessen rá.

Elvesztett háziállata számára keresi az ideális megoldást? Forduljon hozzánk bizalommal budapesti kutya hamvasztással kapcsolatban megadott elérhetőségeinken!

Megfelelő körülményeket biztosítana a végső búcsúhoz? Válassza a budapesti állathamvasztást!

Megfelelő körülményeket biztosítana a végső búcsúhoz? Válassza a budapesti állathamvasztást!

A fővárosban rengeteg olyan állattulajdonos él, akik nem rendelkeznek saját kerttel, így amikor elérkezik a végső búcsú kedvencüktől, rendkívüli nehézséget okoz az, hogy hova temessék el. Szerencsére a budapesti állathamvasztásnak köszönhetően nem kell lemondaniuk a gazdáknak a tisztességes búcsúról, ugyanis az urnákat akár otthonukban is elhelyezhetik, vagyis nem kell megfelelő helyszínt keresniük a temetéshez.

Nagyon sok gazda úgy vélekedik a végső búcsú kapcsán, hogy nem szívesen élnek azzal a lehetőséggel, hogy idegen helyre szállíttassák a testet, sokakat mégis rákényszerítenek a körülmények arra, hogy ezt igénybe vegyék. A budapesti állathamvasztás segítségével többé nem kell lelkiismeretfurdalással együtt élniük az állattulajdonosoknak, ugyanis úgy döntenek, a jövőben akár szét is szórhatják a hamvakat, ezáltal visszaadva kedvencüket a természetnek.

Ha további információkra lenne szüksége a budapesti állathamvasztással kapcsolatban, keressen minket bizalommal elérhetőségeinken!

Ezért válassza a kisállathamvasztást!

Ezért válassza a kisállathamvasztást!Ma már nem csak az emberek számára kínálkozik választási lehetőség az utolsó utat illetően, de az elpusztult állatokat is többféle módon búcsúztathatjuk. Ilyen opció a kisállathamvasztás is.

Kiknek ajánljuk ezt a fajta szolgáltatást? Azoknak érdemes a kisállathamvasztás mellett dönteni, akik nem szeretnének maguk foglalkozni az elpusztult háziállat eltüntetésével. Ez hagyományos esetben elföldelést jelent, ami nem csupán fizikai munkával jár, de akár lelki megterhelést is jelenthet. Sokan szeretnék minél előbb letudni a házi kedvencük utolsó útját, ebben segít nekik a kisállathamvasztás. Ráadásul vannak, akiknek az is zavaró tényező lehet, hogy a kertjükben, udvarukon állattetemek vannak, és akkor még ott vannak azok, akik nem kertes házban laknak, így ha akarnák, sem tudnák elásni az elpusztult állatot. A kisállathamvasztás mindenkinek megoldást kínál, mert tiszta, egyszerű, gyors és modern megoldás, de a gazdinak arról sem kell lemondaniuk, hogy leróják kegyeletüket. A hamvakat urnába helyezhetik, és akár meg is tarthatják.

Keressen minket bizalommal elérhetőségeinken a részletekért!

Kíméletes megoldás, ha búcsúznia  kell: állathamvasztás

Kíméletes megoldás, ha búcsúznia kell: állathamvasztásEgy házi kedvencet elveszíteni is nagyon megterhelő esemény az ember életében. Megközelíti azt a szörnyű érzést, amikor egy közeli hozzátartozót, barátot kell elbúcsúztatnunk.

Az ember ilyenkor igyekszik minél gyorsabban túlesni a legfontosabb teendőkön és az elintéznivalókon, hogy aztán már csak a szép emlékek maradhassanak. Az állathamvasztás lehetővé teszi, hogy minden gazdi elkerülhesse a kedvence eltemetésével járó fájdalmas érzéseket, és méltóképpen el tudjon búcsúzni, amennyire csak lehet.

Aki az állathamvasztást választja, annak nem kell átélnie azt a sokkoló élményt, hogy a szeretett kutya vagy cica testét egy megfelelő méretű dobozban elhelyezze, majd ellássa.

Keressen meg minket bizalommal és rendeljen állathamvasztást tőlünk, amikor szüksége van rá! A segítségünkkel házi kedvence búcsúztatása jóval kíméletesebb lehet érzelmi szempontból. Esetleges kérdéseivel forduljon hozzánk bizalommal és vegye fel velünk a kapcsolatot honlapunkon megadott elérhetőségeink egyikén!

Megbízható kisállathamvasztási szolgáltatást keres? Forduljon hozzánk bizalommal!

Megbízható kisállathamvasztási szolgáltatást keres? Forduljon hozzánk bizalommal! Manapság, amikor a gazdáknak végső búcsút kell venniük kedvencüktől, egyre gyakrabban döntenek a kisállathamvasztás mellett, ami nem véletlen, ugyanis ez a legméltóbb formája az együtt töltött évek lezárásának. Ahhoz, hogy tényleg tiszteletteljessé váljon a búcsú, megbízható szolgáltatást kell találni. Ha Ön sem szeretné akárkire rábízni kedvence elhamvasztását, válasszon bennünket!

Mivel tisztában vagyunk a gazdák jogos elvárásaival, ezért kiemelt figyelmet fordítunk kisállathamvasztási szolgáltatásunkra. Mi nem csak elvégezzük feladatunkat, hanem lelkileg is támogatjuk az állatok tulajdonosait a legnehezebb pillanatokban, így talán kicsivel könnyebb feldolgozni a veszteséget.

Az állatok ugyanúgy megérdemlik a méltó körülményeket a végső búcsú során, mint az emberek; mi ezt szem előtt tartva biztosítjuk a kisállathamvasztást. Szolgáltatásunk igénybevételéért vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!