+36303117788

Tetem szállítás

Tetem szállítás: gyors, minőségi ügyfélközpontú szolgáltatás!

Tetem szállításTetem szállítással kapcsolatban természetes, hogy sokan olyan szolgáltatást keresnek, ami a lehető legrövidebb időn belül gondoskodik az elhunyt háziállat elviteléről. Amennyiben Ön még nem találta meg ennek az elvárásnak megfelelően az ideális szolgáltatót, ne kutasson tovább, mert jó helyen jár!

Mivel tisztában vagyunk azzal, hogy a gazdiknak mihamarabb szakszerű segítségre van szükségük a tetem szállítás terén, mindent megteszünk annak érdekében, hogy a rövid időn belül a helyszínre érkezzünk és elvigyük a testet. Nekünk köszönhetően az ügyfeleknek nem kell hosszú órákat együtt tölteniük az elpusztult állatokkal, ez pedig lelkileg mindenképp könnyebbséget jelent a gazdiknak. A gyorsaság mellett folyamatosan arra törekszünk, hogy minőségi, kulturált szolgáltatást biztosítsunk a legnehezebb pillanatokban.

tetem szállításban mi a maximumra törekszünk. Ha igénybe venné a szolgáltatásunkat, vagy kérdései lennének, bátran keressen fel bennünket elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az Ön rendelkezésére.

Elpuszult állatok elszállítása: bízza inkább tapasztalt szakemberekre a feladatot!

Tetem szállításHa elpusztult állat szállításra van szükség, egyesek hajlamosak laikusként, akár saját gépkocsival elvégezni ezt a feladatot, azonban ez több szempontból is kockázatos. Egy tetem szállításához biztonságos körülményeket kell teremteni, amivel megakadályozható, hogy fertőzésveszély alakuljon ki.

A nem megfelelően kezelt állati tetemek nem csupán a környezetre, hanem a szállítást végző ember egészségére is óriási veszélyt jelentenek. Ilyen esetben elengedhetetlen a minőségi, professzionális védőfelszerelés is, ami általában csak olyan személyek rendelkezésére áll, akik nap, mint nap az elpusztult állatok elszállításával foglalkoznak.

Amennyiben elpusztult állat szállításra van szüksége, bízza ránk ezt a feladatot! Megfelelő védőfelszereléssel, kellő tapasztalattal rendelkezünk, így velünk elkerülheti a fertőzésveszély kialakulását. Szolgáltatásunk gyors, megbízható, rugalmas. Ha szeretné igénybe venni segítségünket, vagy kérdései lennének, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken, ahol készséggel állunk rendelkezésre.

Tetemszállítás rövid határidővel?

Tetem szállításHa tetemszállításra van szükség, az emberek többsége értelemszerűen olyan szolgáltatást keres, ami rövid időn belül gondoskodik az elhullott állat testének elviteléről, hiszen ez rendkívül nyomasztó látványt nyújt. Amennyiben Önnek is szüksége lenne a szolgáltatásra, viszont nem találta meg az elvárásoknak megfelelőt, ne keresse tovább, mert mi rövid időn belül elszállítjuk az elhullott állatot.

Mivel tisztában vagyunk az elvárásokkal, mindent megteszünk annak érdekében, hogy a tetemszállítást a lehető legrövidebb időn belül tudjuk biztosítani. Kollégáink felkészült, tapasztalt szakemberek, akik rutinosan közlekednek a fővárosban, így bárhová könnyedén eljutnak. Szolgáltatásunk gyorsaságának köszönhetően Önnek nem kell hosszú ideig kompromisszumot kötni az elhullott állat látványával.

A tetemszállításban mi a maximumot nyújtjuk, garantáljuk, hogy elégedett lesz velünk! Állatorvosi rendelők és menhelyek is kereshetnek bennünket bizalommal. Szolgáltatásunk igénybevételéhez vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

Bízza ránk kedvencét!

Egy szeretett házi kedvenc elvesztése mindig tragikus hatással van az egész családra, hiszen ezeket a kisállatokat is családtagként kezeljük, és bizony a hosszú évek során nagyon erős kötődés alakulhat ki állat és gazdája között. Az állat halála sok okból történhet, illetve lehetnek előre látható jelei az elmúlásnak, de ez a tényen semmit nem változtat.

Ilyen esetekben vállaljuk a kisállat tetemének elszállítását, továbbá a szakszerű elhamvasztását is. Pontosan tudjuk, hogy mit érez Ön, hiszen mind éltünk már át ilyen helyzetet. Ezért mind a szállítást, mind pedig a hamvasztást úgy végezzük, hogy abban semmi kifogásolni való ne lehessen, azt valljuk, hogy minden élőlénynek kijár a neki való bánásmód, még a halál után is! Amennyiben igényt tart rá, a hamvasztást követően egy kis urnában megőrizheti otthonában kutyája vagy cicája hamvait, ezzel méltó emléket állítva szeretett háziállatának.

Ha esetleg akadályokba ütközne az állatszállítás, hívjon minket bátran! Természetesen nem csak elhunyt állatok szállítását bízhatja ránk, hanem bármilyen célból készek vagyunk kutyája, cicája vagy egyéb állata fuvarozására! Mindezt a lehető legjobb körülmények között, komfortos kialakítású ketrecekkel és szabályozható hőmérsékletű raktérrel nyújtjuk kedvencének, hogy az utazás teljesen zavartalan lehessen!

Ha ránk bízza kedvencét, biztos lehet benne, hogy a szállítás során a biztonság és a szakszerűség legmagasabb fokát élvezheti szeretett háziállata!

Állathamvasztással is foglalkozunk.

 

Állatmenhelyek számára is elérhető szolgáltatásunk: elpusztult állatok elszállítása

tetemszállításA kutyák, macskák, kisállatok nem élnek olyan sokáig, mint az emberek, az éveik meg vannak számlálva itt, a Földön. A sorsuk, akárcsak az embereké, különböző lehet, kinek jobb és szerencsésebb, kinek hányattatottabb. Mindegyik megérdemli a humánus bánásmódot, a törődést életében és halálában is.

elpusztult állatok elszállítása is ezt a célt szolgálja, amit a cégünk mind magánemberek, mind olyan intézmények számára biztosít, mint amilyen egy állatmenhely. Keressen fel minket bizalommal, amennyiben az állatmenhelyre befogadott állatok közül egy vagy több távozik az élők sorából, és vegye igénybe a szolgáltatásainkat az elpusztult állatok elszállításával kapcsolatban! Egy állatmenhelyre nagyon különböző életkorú, fizikai állapotú állatok kerülnek, változatos múlttal, ezért gyakran megeshet, hogy nem érik meg, amíg valaki örökbe fogadja őket.

A elpusztult állatok elszállításával szeretnénk megkönnyíteni a menhely dolgát, és az állatoknak halálukban végtisztességet nyújtani. A részletekkel kapcsolatban keressen minket elérhetőségeink egyikén!

Tetemszállítást vállalunk az állatorvosi rendelőkből is!

tetemszállításSajnos, aki háziállatot tart, annak előbb-utóbb szembe kell néznie kedvence halálával is. Előfordulhat, hogy baleset éri az állatot, de az is megesik, hogy az állatorvosi rendelőben derül ki, hogy súlyos betegsége van, menthetetlen, és el kell altatni.

Ilyen esetben sok tulajdonos nem tudja, hogy mitévő legyen, pláne azok, akiknek nincsen saját kertjük, ahol nyugodt szívvel eltemethetnék. Általában van lehetőség az elhunyt állat testét a rendelőben hagyni, ám ezt a döntést a legtöbben megbánják. A legjobb, ha cégünkhöz fordul a tetemszállításért, ráadásul ránk számíthat a hamvasztással kapcsolatban is!

A tetemszállítás igény esetén akár az állatorvosi rendelőből is lehetséges, így Önnek nincs más teendője, mint felvenni velünk a kapcsolatot! A tetemszállítást, majd a hamvasztást követően Ön visszakaphatja kedvence hamvait egy pici urnában, amit megőrizhet, így örökre együtt maradhatnak.

Forduljon hozzánk bizalommal, ha szeretné igénybe venni tetemszállítással kapcsolatos szolgáltatásunkat!

 

Tetemszállítás és hamvasztás

tetemszállítás és hamvasztásAmikor egy kisállat eltávozik és nincs többé, a gazdinak van még egy teendője a búcsún kívül: a kisállat teteméről is gondoskodni kell. Mi legyen vele, hová kerüljön, milyen lehetőségek vannak, és mit választana a legtöbb gazdi? Amellett a lehetőség mellett döntsön, amit a legjobbnak érez! Aki a halála után is közel szeretné érezni magát a hajdanvolt kedvencéhez, a tetemszállítás és hamvasztás segítségével megteheti.

A tetemszállítás és hamvasztás több okból is előnyös választás. A halott állat nem egy távoli helyre kerül, hanem a gazdája közelébe. Ha úgy akarja, akkor az elhamvasztott állat földi maradványait egy erre a célra szolgáló urnában maga mellett tarthatja, akár a lakásban is. Ennek köszönhetően kicsit olyan lehet, mintha még mindig jelen lenne a cica, kutya, kanári, vagy nyuszi, csak éppen máshogy.

Ha érdekli ez a lehetőség, akkor lépjen velünk kapcsolatba a honlapunkon megadott elérhetőségeink egyikén, és ismerje meg a tetemszállítással és hamvasztással kapcsolatos szolgáltatásainkat!

 

Ne halogassa: elhullott állatok szállítása!

Ne halogassa: elhullott állatok szállítása!Sajnos előfordul, hogy szeretett házi kedvencek vagy éppen a haszonállatok egyike váratlanul megbetegszik, végzetes baleset éri vagy csak eljön az idejük, és kimúlnak. Ilyenkor a tulajdonos két dolgot tehet; vagy maga gondoskodik a tetemről vagy pedig profikra bízza azt.

Az előbbire a tulajdonosnak lehetősége van, de csak olyan helyen lehet eltemetni az állatot, ahol a talajvíz 1,5 méternél nem emelkedik magasabbra. Az elföldelés helye és a szomszéd ingatlan határvonala között legalább 1,5 méter távolság szükséges. Egy évben maximum 100 kg állati maradványt lehet elföldelni, vagy pedig engedélyezett mobil égetőben megsemmisíteni a maradványokat. Végül a házi kedvencek számára fenntartott kisállat temető is egy lehetőség.

A legjobb, amit minden tulajdonos tehet az, hogy állatmentőt hív, és tetemszállítás mellett dönt. Forduljon hozzánk bizalommal, és engedje, hogy profik gondoskodjanak az elhullott állat tetemének elszállításáról! Amennyiben minket választ, a lehető legrövidebb időn belül megérkezünk a helyszínre, és a tetemről szakszerűen gondoskodunk.

Bátran keressen fel minket elhullott állat elszállítása ügyében!

 

Miért fontos a biztonságos tetemszállítás?

Miért fontos a biztonságos tetemszállítás?Természetes dolognak számít mindenki számára, hogy az elhullott állatokat mihamarabb hamvasztani vagy temetni szükséges, de miért is fontos ez igazán? Elmondjuk!

A halál beállta után csakhamar bomlási folyamat indul útnak, ami esetleg egy meleg, nyári hónapban még gyorsabban elérheti a testet. A tetemszállítással nem érdemes megvárni, míg eddig jutunk, hanem minél hamarabb jó gondoskodni róla, hogy ne kelljen szembenéznünk fertőzésveszéllyel. A biztonságos tetemszállítás során odafigyelünk arra, hogy minden rizikós helyzet elkerülhető legyen. Mivel akár egy-egy helytelenül kezelt tetem is hatalmas problémát okozhat egészségügyi értelemben, így megéri mihamarabb szakértőkhöz fordulni!

A biztonságos tetemszállítás kivitelezése közben is odafigyelünk arra, hogy kellő tisztelettel kezeljük az elhullott állatokat, hiszen tudjuk, hogy gazdáik számára kedves és szeretett lényekről van szó. Keressen minket bizalommal, ha szüksége lenne biztonságos tetemszállítási szolgáltatásunkra!

 

A döglött állatok elszállítását a szabályoknak megfelelően, tisztességesen végezzük!

Tetem szállításEgy gazdának a kedvence elvesztése legalább olyan fájdalmas, mintha egy rokonát, vagy közeli barátját veszítette volna el, így nem csoda, ha egyszerűen sokkot kap az elpusztult állat látványától. Ilyenkor nem tud tiszta fejjel cselekedni, ráadásul egyeseknek nem olyanok a körülményeik, hogy el tudják temetni háziállatukat közvetlen környezetükben, így nem marad más hátra, mint hogy felkeressen bennünket a döglött állat elszállíttatása miatt.

A döglött állat elszállítását a szabályoknak megfelelően, tisztességes körülmények között végezzük, ugyanis munkánk minősége szolgáltatásunkról állít ki bizonyítványt, ennek pozitív hírnevét pedig egy percig sem szeretnénk kockáztatni. Mivel a döglött állat elszállítását végző munkatársaink szintén rajonganak az állatokért, számukra sem mindegy, hogy a végtisztességet milyen formában adják meg a hűséges kedvenceknek, vagyis szolgáltatásunk színvonalát az ő magatartásuk is erősíti.

A döglött állat elszállításához vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

 

Önnek nem kell törődnie a döglött kutya elszállításával, mi megoldjuk!

Tetem szállításA kutyák hűséges állatok, amikre szinte mindenben számíthatnak gazdáik, de még ők sem tudják átírni a természet törvényeit! Sajnos kilenc életük sincsen ezeknek a hűséges állatoknak, ezért természetes, hogy előbb-utóbb eltávoznak az örök vadászmezőkre.

Az elpusztult állatoknak meg kell adni a végtisztességet és gondoskodni kell arról is, hogy megtörténjen az elszállításuk. Ez utóbbi teendőt nyugodtan ránk bízhatja! Forduljon hozzánk bizalommal, és vegye igénybe szolgáltatásainkat döglött kutya elszállításához!

Döglött kutya elszállításához minden szükséges felszereléssel és a megfelelő járművekkel is rendelkezünk, így azt hatékonyan és gyorsan végre tudjuk hajtani. Önnek nem kell ezzel az üggyel a kelleténél többet foglalkoznia, csak hívjon minket!

A döglött kutya elszállítás részleteiről megadott elérhetőségeink bármelyikén érdeklődhet, szakértő csapatunk mindenben rendelkezésére áll, hogy levegyük a terhet vállairól!