16 április 2024

Kommentek:

Off
 április 16, 2024
 Off
állattetem elszállítás

Az állattetem elszállítás az állat hamvasztással járó szolgáltatás része. A házi kedvencek halála súlyos lelki terhekkel jár, ezeken próbálunk könnyíteni.

Egy kisállat kötődéssel és kötelességgel jár együtt

Az állatok nem csak kedves, puha, csaholó vagy doromboló kis házi kedvencek, hanem felelősséget is jelentenek. Egy állatot nem lehet anélkül elhozni egy menhelyről vagy megvásárolni egy tenyésztőtől, hogy a gazdi nem tudná, mivel jár az új családtag érkezése. Az állatról gondoskodni kell, foglalkozni vele és őszintén szeretni. Aki teljes szívvel és elhatározással így tesz, az meg tudja tapasztalni, milyen élmény egy állat szeretete.

Egy cica vagy kutya teljesen megváltoztatja az életet, új szokásokkal, napirenddel és állandó kötelezettségekkel, ami az állat ellátásához kapcsolódik. Nem véletlenül tekintenek sokan a kutyusukra vagy macskájukra úgy, mint a gyerekükre.

Az állat iránti szeretet és elköteleződés jó esetben tizenöt-húsz évig is kitart, ameddig a házi kedvenc él. Ezalatt az idő alatt a kötődés elmélyül és az állat nélkül elképzelhetetlenné válnak a napok. Egyszer azonban eljön a nap, amikor a kisállat jobb létre szenderül.

állattetem elszállítás

A halál véget vet a köteléknek

Az állattal közös élet megszakadása fájdalommal és gyásszal jár együtt. Számos szolgáltatás jött létre azért, hogy a gazdiknak nagyobb mozgástere legyen, ha az állat haláláról, illetve búcsúztatásáról esik szó.

A gazdiknak tehát több opció is a rendelkezésére áll, amik közül választhatnak. Nemcsak az állat életéhez köthetőek szolgáltatások, de a halálához és a búcsújához szintén.

A gazdi dönthet arról, hogy megvárja az állat természetes halálát vagy pedig megadja neki a kegyes halál lehetőségét. Miután az állat eltávozott, további lehetőségekből választhat arra vonatkozóan, mi legyen a tetemmel.

A professzionális szolgáltatások mellett egyre többen döntenek. Ahelyett, hogy egyszerűen csak hívná az állatorvost, megszervezhet egy hangulatos, személyre szabott búcsúztatót is a kedvencének a gazdi. Temetés, hamvasztás, urnás temetés vagy a hamvak szétszórása is szerepel a listán, ami egy négylábú kedvenc búcsújához kapcsolódik.

Nem kell a tetemtől gyorsan és furcsa érzésekkel megszabadulni, ezt sokan nem is tudnék megtenni. Hagyni kell időt és módot is arra, hogy a gyász kiteljesedjen és a gazdi ne érezzen semmiféle hiányt a búcsúval kapcsolatban. Ez a hozzáállás segíti az elengedést is és utat nyit egy újabb kisállat előtt a gazdi szívébe.

Tény, hogy minden szolgáltatást meg kell fizetnie a gazdinak, de sokaknak megéri igénybe venni egy hamvasztást, megszervezni a temetést, mert a szívükhöz közel álló élőlényről van szó.

Az igény tehát megvan arra, hogy egy elhunyt állatnak szép búcsúja, emlékhelye vagy emléktárgya készüljön. A gazdi lehetőségeitől és elképzeléseitől függ, hogy mekkora összeget akar vagy szeretne szánni a búcsúztatóra. Egyedi kívánságok, személyre szabott tárgyi emlékek is megvalósíthatóak.

állattetem elszállítás

Hamvasztás az út vége

A komplett szolgáltatás magába foglalja az eltávozott állat tetemének elszállítását és igényektől függően a hamvasztást, saját vagy kapott urnával, a megbeszélt helyszínen.

A cégünk állatokkal kapcsolatos szolgáltatásokat nyújt az ügyfeleinek. Állatok és állat tetemek szállításával foglalkozunk, valamint végzünk kisállat hamvasztást is. Az ügyfeleknek rugalmasan igénybe vehető szolgáltatást nyújtunk.

Amennyiben felkeltette az érdeklődését a tevékenységünk, lépjen kapcsolatba a kollégánkkal! A weboldalon megtalálja a telefonszámunkat, bátran kérjen több információt!

Comments are closed.