+36303117788

Kisállat szállítás

Állatmentő kedvencének

Ha kedvencünknek valami baja van, biztosan a legjobbat akarjuk neki nyújtani, mindez természetesen a szállítás minőségére is ugyanúgy vonatkozik, mint az otthoni gondoskodásra vagy az ellátás milyenségére.

A kisállat szállítással azt szeretnénk elérni, hogy az Ön házi kedvence is olyan körülmények között utazhasson, ami a legmegfelelőbb számára. Mindez számos esetben jelenthet kiváló alternatívát. Például akkor, ha Ön nem tudja megoldani a szállítást, illetve ha az állat állapota mindenképp olyan szállítási körülményeket kíván, amiket csak egy erre specializálódott, szakemberekből álló cég tud megadni. A balesetet szenvedett vagy beteg állat viselkedése egyes helyzetekben szinte kiszámíthatatlan, ez természetes. Viszont pontosan ezért fel vagyunk készülve minden olyan eshetőségre és nehézségre, amivel a kisállat szállítás során találkozhatunk. Célunk tehát az, hogy kedvence a lehető legjobb körülmények között utazzon, mindezt természetesen a helyzet súlyosságától függően a lehető leggyorsabban.

Minden élőlény megérdemli azt a bánásmódot, ami a legjobban szolgálja egészségét. Ezért akár kórházak és rendelők között is nyugodtan igénybe veheti szolgáltatásunkat, ha erre van szüksége, és ezzel szolgálná a legjobban kedvence érdekeit. Ha esetleg sérült háziállata vérzik vagy kiszámíthatatlan, akkor is ránk bízhatja a szállítást, így nem kell a saját autóját feláldoznia!

Ha kedvence velünk utazik, biztos lehet benne, hogy a lehető legjobb kezekben van! Rengeteg tapasztalattal rendelkezünk a kisállat szállítás terén, ezért is bátran ki merjük jelenteni, hogy minden váratlan helyzetre fel vagyunk készülve!

Kimúlt állatok szállítását is vállaljuk, ha erre van szüksége, mindezt természetesen a lehető legnagyobb odafigyeléssel tesszük! Gondolva itt a közegészségügyi és higiéniai tényezőkre, illetve a végső tiszteletadásra egyaránt!

Ha kérdése merült fel kisállat szállítással kapcsolatosan, vegye fel velünk a kapcsolatot!

 

Ha baj történt, ne habozzon, hívjon kisállat szállítást!

kisállat szállításNapjainkban a családok többségében van egy autó, ami rendelkezésére áll, de sokan egyáltalán nem is tartanak fenn gépjárművet és inkább a tömegközlekedést választják. Előfordul az is, hogy valaki éppen használja az autót, és ugyanakkor lenne másnak is szüksége rá, például kisállat szállításhoz.

Mi a teendő, ha Ön éppen otthon van, és háziállatával váratlan esemény történik? Vészhelyzet áll elő, sürgősen el kellene indulni az állatorvoshoz, állatkórházba, de nincs idő a tömegközlekedésre? A kisállat szállítás a megoldás ilyen esetben!

Ha nem tud a közös autóba beülni az állattal, hogy azonnal orvoshoz szállítsa, vegye igénybe a mi szolgáltatásainkat kisállat szállítással kapcsolatban! Tekinthet ránk úgy, mint egy állatmentőre is, ha szükség van kisállat szállításra, ne várjon, amíg késő lesz! Hívjon minket és rövidesen kiérkezünk otthonába, ahonnan az állatot gyorsan elszállítjuk kezelésre, orvoshoz!

Ha kérdése van, a megadott elérhetőségeink bármelyikén szívesen tájékoztatjuk a részletekről!

 

Kisállat szállítás vészhelyzetben is!

Kisállat szállítás vészhelyzetben is!Házi kedvenceink egészsége, boldogsága és biztonsága szinte ugyanolyan fontos, mint a sajátunk vagy mint a szeretteinké. Egy kutyus vagy egy cica sok helyen szinte családtagnak számít, ezért ugyanúgy szeretnénk megadni nekik mindenből a legjobbat, hogy maradéktalanul elégedettek lehessenek.

Megesik, hogy a cica, kutya megbetegszik, megsérül, ilyenkor az azonnali, gyors ellátás létfontosságú ahhoz, hogy az állat minél kevesebbet szenvedjen. Egy póráz, szállító kosár és egy autó segítségével késlekedés nélkül elszállíthatjuk az állatot a legközelebbi rendelőbe vagy állatkórházba. Azonban megesik, hogy erre nincs módja a gazdinak. Ilyen alkalmakkor is megoldást jelent a kisállat szállítás!

Forduljon hozzánk bizalommal, és vegye igénybe szolgáltatásunkat, hiszen gondoskodunk arról, hogy kisállata gyorsan, biztonságosan eljusson a célállomásra, és minél előbb megkapja a gyógyulásához szükséges állatorvosi ellátást! Érdeklődjön bátran a kisállat szállítás részleteiről, hívjon minket bizalommal!

 

Kisállat szállítás bármilyen célból!

Kisállat szállítás bármilyen célból! Egy olyan család életében, amely egy, vagy akár több kisállatot, tehát kutyát, macskát vagy kisebb testű állatokat tart otthon – gyakran adódik olyan helyzet, mikor minden családtag elutazik (közös nyaralás, vidéki rokonlátogatások, hivatalos elfoglaltságok) és senki nem tud otthon maradni a kis kedvencekkel, sőt, még az általában oly készséges szomszédok sem érnek rá ezzel foglalkozni.

Ilyenkor aztán mehet a gyötrődés meg a logisztikázás, hogy mi legyen a háziállatokkal. Cégünk biztosan segítségére tud lenni, hozzáértő munkatársaink kényelmes körülmények között végzik kisállatok szállítását, elsősorban Budapesten és környékén, ám felár ellenében vidéken is.

Nem kell lemondania a nyaraláskor, vidéki utazások során sem kedvenc kisállata társaságáról, akkor sem, ha Ön nem tudj megoldani az állatszállítást, bízza ezt a feladatot cégünkre, készséggel állunk szolgálatára!

Bővebb információkért és áraink miatt érdeklődjön elérhetőségeinken!

 

Miért fontos a biztonságos szállítás?

Miért fontos a biztonságos szállítás?Az állatok szállítása komoly odafigyelést igényel, főleg, ha sérült, beteg egyedről van szó. Nézzük meg, miért is fontos, hogy minden biztonságosan történjen!

Az állatszállítás az egészséges kedvencek esetében is problémás lehet, ha nem megfelelő odafigyeléssel történik. Egyrészt, számítani kell arra, hogy a házi kedvenc megriad a szokatlan helyzettől – ilyenkor egy elégtelenül bezárt hordozó láda hatalmas bajokat okozhat! Természetesen a biztonsághoz az is hozzátartozik, hogy a kisállat megfelelően legyen elhelyezve a kocsiban, védve legyen a hirtelen fékezések, kanyarodások esetén is.

Ha beteg állat szállítására kerül sor, akkor még nagyobb odafigyelést igényel a helyzet. A sérült állatok kiszámíthatatlanok lehetnek, félelmükben akár túl is erőltethetik magukat, ráadásul fontos, hogy a sérülésnek megfelelő módszerrel szállítsuk őket orvoshoz.

Mi mindebben segítséget nyújtunk! Kollégáink felkészültek minden lehetőségre az állatszállítás terén, így bátran hívhat minket a különféle helyzetek megoldásához!

 

Élő állatok szállítása: mindent a kedvencekért

Élő állatok szállítása: mindent a kedvencekértA kis kedvencek teljes egészében gazdáikra vannak utalva. Háziállatként nem vadászattal szerzik meg a napi táplálékukat, és sokkal jobban érzik magukat a meleg szobában vagy egy tiszta kutyaházban, mint a természetben. Hozzá vannak szokva a kényelmes, biztonságos élethez, de ahhoz is, hogy gazdájuk felelősségére, gondoskodására vannak bízva.

Nem tudják elmondani, mi fáj, hol van gond, a gazdinak kell figyelni és felismerni a jeleket, ugyanígy arról is neki kell gondoskodni, hogy a kisállat a legjobb ellátást kapja, ha beteg vagy baleset érte. Ebben nyújtunk segítséget a háziállat tulajdonosoknak, és igyekszünk megkönnyíteni az állat szállítás folyamatát!

Hívjon minket bizalommal, és válassza élő állat szállítás szolgáltatásunkat! Nem kell ránk várni, gyorsan a helyszínre érkezünk, így akár vészhelyzetben sem kell értékes időt vesztegetnie, ami a kisállat életébe kerülhet. Szakszerű körülmények között, speciálisan felszerelt járművekben szállítunk, így nem kell saját autóval vagy tömegközlekedéssel szállítani az állatot.

Az állat érdekeit, igényeit, biztonságát és szükségleteit tartjuk szem előtt, és ennek megfelelő szolgáltatást is nyújtunk! Keressen minket bizalommal élő állat szállítás kapcsán!

 

Kisállat szállítás: ha minden perc számít

Kisállat szállítás: ha minden perc számítHázi kedvenceink, legyenek akár kutyák, cicák, nyulak vagy egzotikusabb kisállatok, mindig megérdemlik azt, hogy a legjobbat kapják gazdijaiktól! Igyekszünk nekik mindent megadni ahhoz, hogy boldogságban, elégedettségben éljenek és jól érezzék magukat. De sajnos mindenre nem lehet felkészülni, így megesik, hogy olyan események veszélyeztetik a testi épségüket, egészségüket vagy akár életüket, mint egy betegség vagy baleset!

Segítünk, hogy házi kedvence időben megkapja a szükséges ellátást, méghozzá megbízható kisállat szállítással! Kisállat szállítással kapcsolatos szolgáltatásainkat akkor is érdemes igénybe venni, ha vészhelyzet áll elő, és a lehető leggyorsabban kell eljuttatni az állatot a kórházba, állatorvoshoz vizsgálatra, vagy életmentő műtéthez! Sokszor van olyan, hogy minden perc számít, ilyenkor ne habozzon és hívjon minket kisállat szállításhoz!

Nincs autója, messze van a rendelő, késik az állatorvos? Forduljon hozzánk bizalommal, mert mi szívünkön viseljük minden kisállat sorsát!

 

Nem szeretne dacolni a mínuszokkal? Döntsön állatszállítási szolgáltatásunk mellett!

Nem szeretne dacolni a mínuszokkal? Döntsön állatszállítási szolgáltatásunk mellett!Az élet mindig produkál olyan helyzeteket, amikor egyszerűen muszáj alkalmazkodni a kialakult szituációhoz. Ilyen lehet például egy téli időszakban történő komolyabb állatorvosi vizsgálat, vagy műtét, amit még jobban nehezíthet az, ha kedvencének szállíttatását nem tudja megfelelően megoldani. Szerencsére állatszállítási szolgáltatásunkkal nagyon egyszerűen meg lehet oldani ezt a helyzetet, ezért mindenképp érdemes keresni minket, ha mostanában aktuálissá válna egy kivizsgálás kutyájának, vagy macskájának!

Télen az állatszállítás még nehezebben kivitelezhető a tömegközlekedési eszközökön. Az utasoknak állandó forgalmi fennakadásokkal kell szembenézniük, ez pedig egy beteg, vagy műtét után lábadozó állatnak egyáltalán nem tesz jót! Állatszállítási szolgáltatásunkkal mindez elkerülhető, mert így kedvence kényelmesen és biztonságosan utazhat!

Hívjon minket, ha segítségre van szüksége! A minőségi szolgáltatást garantáljuk!

 

Állatmentő Budapesten? Jó helyen jár!

Állatmentő Budapesten? Jó helyen jár!A fán fennragadt kiscicát a tűzoltók mentik meg hősiesen, egy tűzoltó autó létrájának segítségével, hogy aztán visszaadják az ijedten nyivákoló állatot kétségbeesett gazdijának. A valóságban ez közel sincs így, a tűzoltóknak megvan a maguk feladata, és az állatmentés többnyire nem tartozik ezek közé.

Budapesten állatmentőt hívni nemcsak bajbajutott cicákhoz lehet, de egyéb esetekben is indokolt, hogy egy tapasztalt és rutinos csapat kezébe adjuk az irányítást, hiszen a fővárosban sokan tartanak háziállatot. Ha segítségre szoruló állatot lát, keresse bátran szakértőinket!

Cégünk tetemszállítás mellett foglalkozik beteg állatok szállításával, állatmentéssel is. Minden hívásra válaszolunk, és a lehetőségekhez mérten igyekszünk rövid időn belül kiérkezni a helyszínre. Kistestű és nagyobb méretű állatokat egyaránt biztonságba helyezünk, és ha szükséges, állatorvoshoz, illetve állatkórházba is szállítjuk.

Vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeinken, ha budapesti állatmentő szolgáltatásunkat szeretné igénybe venni!

Sérült állatot talált vagy állatorvosi vizitre vinné kedvencét? Állatmentőnk a rendelkezésére áll!

Sérült állatot talált vagy állatorvosi vizitre vinné kedvencét? Állatmentőnk a rendelkezésére áll! Ahogy az embereket, úgy az állatokat is érheti baleset, vagy olyan betegség, amikor is orvosi segítségre van szükségük, azonban az esetek többségében ilyenkor szállítani kell a sérült, vagy beteg állatot, és nem akármilyen körülmények között. Ha Ön is lát bajbajutott kutyát, macskát, vagy házi kedvencét állatorvosi vizitre kéne szállítania, azonban nem tudja ezt saját gépjárművel megoldani, forduljon hozzánk bizalommal, és állatmentőnk az Ön rendelkezésére áll!

Állatbarátként a legfőbb célunk, hogy minden bajbajutott élőlénynek segíthessünk. Legyen szó egy egyszerű állatorvosi vizsgálatról, vagy balesetről, állatmentőnk mindig rendelkezésre áll. A járművet tapasztalt sofőr vezeti, az utastér pedig ideális az állatok szállítására, így az utazás közben nem történhet semmi olyan probléma, ami veszélyeztetné a sérültet.

Könnyítse meg helyzetét, ha bajbajutott állatot lát, vagy házi kedvencének van szüksége szállításra! Forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken,és állatmentőnk máris a helyszínen terem!