+36303117788

Kisállat szállítás

Állatmentő kedvencének

Ha kedvencünknek valami baja van, biztosan a legjobbat akarjuk neki nyújtani, mindez természetesen a szállítás minőségére is ugyanúgy vonatkozik, mint az otthoni gondoskodásra vagy az ellátás milyenségére.

A kisállat szállítással azt szeretnénk elérni, hogy az Ön házi kedvence is olyan körülmények között utazhasson, ami a legmegfelelőbb számára. Mindez számos esetben jelenthet kiváló alternatívát. Például akkor, ha Ön nem tudja megoldani a szállítást, illetve ha az állat állapota mindenképp olyan szállítási körülményeket kíván, amiket csak egy erre specializálódott, szakemberekből álló cég tud megadni. A balesetet szenvedett vagy beteg állat viselkedése egyes helyzetekben szinte kiszámíthatatlan, ez természetes. Viszont pontosan ezért fel vagyunk készülve minden olyan eshetőségre és nehézségre, amivel a kisállat szállítás során találkozhatunk. Célunk tehát az, hogy kedvence a lehető legjobb körülmények között utazzon, mindezt természetesen a helyzet súlyosságától függően a lehető leggyorsabban.

Minden élőlény megérdemli azt a bánásmódot, ami a legjobban szolgálja egészségét. Ezért akár kórházak és rendelők között is nyugodtan igénybe veheti szolgáltatásunkat, ha erre van szüksége, és ezzel szolgálná a legjobban kedvence érdekeit. Ha esetleg sérült háziállata vérzik vagy kiszámíthatatlan, akkor is ránk bízhatja a szállítást, így nem kell a saját autóját feláldoznia!

Ha kedvence velünk utazik, biztos lehet benne, hogy a lehető legjobb kezekben van! Rengeteg tapasztalattal rendelkezünk a kisállat szállítás terén, ezért is bátran ki merjük jelenteni, hogy minden váratlan helyzetre fel vagyunk készülve!

Kimúlt állatok szállítását is vállaljuk, ha erre van szüksége, mindezt természetesen a lehető legnagyobb odafigyeléssel tesszük! Gondolva itt a közegészségügyi és higiéniai tényezőkre, illetve a végső tiszteletadásra egyaránt!

 

Kisállat szállítás vészhelyzetben is!

Kisállat szállítás vészhelyzetben is!Házi kedvenceink egészsége, boldogsága és biztonsága szinte ugyanolyan fontos, mint a sajátunk vagy mint a szeretteinké. Egy kutyus vagy egy cica sok helyen szinte családtagnak számít, ezért ugyanúgy szeretnénk megadni nekik mindenből a legjobbat, hogy maradéktalanul elégedettek lehessenek.

Megesik, hogy a cica, kutya megbetegszik, megsérül, ilyenkor az azonnali, gyors ellátás létfontosságú ahhoz, hogy az állat minél kevesebbet szenvedjen. Egy póráz, szállító kosár és egy autó segítségével késlekedés nélkül elszállíthatjuk az állatot a legközelebbi rendelőbe vagy állatkórházba. Azonban megesik, hogy erre nincs módja a gazdinak. Ilyen alkalmakkor is megoldást jelent a kisállat szállítás!

Forduljon hozzánk bizalommal, és vegye igénybe szolgáltatásunkat, hiszen gondoskodunk arról, hogy kisállata gyorsan, biztonságosan eljusson a célállomásra, és minél előbb megkapja a gyógyulásához szükséges állatorvosi ellátást! Érdeklődjön bátran a kisállat szállítás részleteiről, hívjon minket bizalommal!

 

Kisállat szállítás bármilyen célból!

Kisállat szállítás bármilyen célból! Egy olyan család életében, amely egy, vagy akár több kisállatot, tehát kutyát, macskát vagy kisebb testű állatokat tart otthon – gyakran adódik olyan helyzet, mikor minden családtag elutazik (közös nyaralás, vidéki rokonlátogatások, hivatalos elfoglaltságok) és senki nem tud otthon maradni a kis kedvencekkel, sőt, még az általában oly készséges szomszédok sem érnek rá ezzel foglalkozni.

Ilyenkor aztán mehet a gyötrődés meg a logisztikázás, hogy mi legyen a háziállatokkal. Cégünk biztosan segítségére tud lenni, hozzáértő munkatársaink kényelmes körülmények között végzik kisállatok szállítását, elsősorban Budapesten és környékén, ám felár ellenében vidéken is.

Nem kell lemondania a nyaraláskor, vidéki utazások során sem kedvenc kisállata társaságáról, akkor sem, ha Ön nem tudj megoldani az állatszállítást, bízza ezt a feladatot cégünkre, készséggel állunk szolgálatára!

Bővebb információkért és áraink miatt érdeklődjön elérhetőségeinken!

 

Miért fontos a biztonságos szállítás?

Miért fontos a biztonságos szállítás?Az állatok szállítása komoly odafigyelést igényel, főleg, ha sérült, beteg egyedről van szó. Nézzük meg, miért is fontos, hogy minden biztonságosan történjen!

Az állatszállítás az egészséges kedvencek esetében is problémás lehet, ha nem megfelelő odafigyeléssel történik. Egyrészt, számítani kell arra, hogy a házi kedvenc megriad a szokatlan helyzettől – ilyenkor egy elégtelenül bezárt hordozó láda hatalmas bajokat okozhat! Természetesen a biztonsághoz az is hozzátartozik, hogy a kisállat megfelelően legyen elhelyezve a kocsiban, védve legyen a hirtelen fékezések, kanyarodások esetén is.

Ha beteg állat szállítására kerül sor, akkor még nagyobb odafigyelést igényel a helyzet. A sérült állatok kiszámíthatatlanok lehetnek, félelmükben akár túl is erőltethetik magukat, ráadásul fontos, hogy a sérülésnek megfelelő módszerrel szállítsuk őket orvoshoz.

Mi mindebben segítséget nyújtunk! Kollégáink felkészültek minden lehetőségre az állatszállítás terén, így bátran hívhat minket a különféle helyzetek megoldásához!