16 november 2021

Kommentek:

Off
 november 16, 2021
 Off
Kutyafuvarozás

Kutyafuvarozás kedvező feltételekkel, profi, hozzáértő munkatársakkal: forduljon hozzánk bizalommal Ön is, velünk biztonságban lesz a kedvence!

A kutyatulajdonosok többsége igyekszik mindent megtenni annak érdekében, hogy kedvence jól érezze magát. Ez teljesen természetes, hiszen az állatok részesei a mindennapjainknak, megszeretjük őket, családtaggá válnak. Azonban vannak olyan helyzetek, amik az állat számára kényelmetlenséggel járnak, mégis muszáj rajtuk túl esni. Ilyen például az, ha az állatorvoshoz kell menni. Ilyenkor a gondos gazdi feladata megoldani a minél stresszmentesebb kutyafuvarozást.

kutyafuvarozást a legjobb, ha saját autóval tudjuk megoldani, amihez kedvencünk hozzá van szoktatva. Ha van erre lehetőség, akkor időnként érdemes vele egy kicsit “tét nélkül” is autózni, hogy megtanulja, hogy nincs mitől tartania az utazás során. Sajnos saját autó híján már nehezebb a helyzet. Választhatjuk a tömegközlekedést, ám ez az opció nem mindig jöhet szóba: ha az állat nagyon beteg, járóképtelen vagy csak kacifántos úton lehet eljutni a rendelőbe, akkor nem éri meg ezzel stresszelni a kutyát. Ilyenkor jobb, ha egy olyan céghez fordulunk, ami kedvező feltételekkel vállal profi kutyafuvarozást. Természetesen ezt is eltérően viselik az állatok, ám így legalább kevesebb külső inger éri őket út közben, és mindenképpen gyorsabban és zökkenőmentesebben tudunk eljutni a rendelőhöz. Cégünk egyik fő tevékenysége a kutyafuvarozás, régóta végzünk ilyen szolgáltatást, így nagy tapasztalattal rendelkezünk stresszes, félős ebekkel kapcsolatban is. Munkánk során igyekszünk mindent megtenni annak érdekében, hogy az állatok minél jobban viseljék a kutyafuvarozást, ne féljenek és a lehető leggyorsabban az úti célra érkezzünk velük. Állatbarát munkatársainkra minden ügyfelünk és kiskedvenc számíthat!

Amennyiben szeretné igénybe venni a szakszerű kutyafuvarozást, keressen minket bizalommal részletes tájékoztatásért akár még ma! Szívesen válaszolunk minden kérdésére a megadott elérhetőségeink bármelyikén.

Comments are closed.