10 június 2022

Kommentek:

Off
 június 10, 2022
 Off
kisállat hamvasztás

Kisállat hamvasztás, a méltóbb választás. Felejtse el a hagyományos temetést, aminél számos nehézséggel kellene szembenézni, keressen bennünket!

Ha sor kerül a végső búcsúra, sok gazdi még mindig a hagyományos temetést választaná a házi kedvencükkel kapcsolatban. Közülük egyesek bele sem gondolnak abba, hogy ez a választás rengeteg nehézséggel járhat, elég csak a sírhely kiásására, test mozgatására vagy elföldelésére gondolni. Az előkészítés és a temetés során szerzett élmények nagy mértékben megnehezítenék a gyászidőszakot. Így hosszabb ideig is gondot okozna feldolgozni a veszteséget, ilyen állapotban pedig nagyon nehéz tovább élni a mindennapokat. Amennyiben Ön mindezt inkább elkerülné, ugyanakkor nem mondana le a szép búcsúról, válassza inkább a kisállat hamvasztást!

A kisállat hamvasztás sokkal méltóbb, szebb formát biztosít a végső búcsúhoz. A szolgáltatás igénybevételével semmi olyan élmény nem érheti, ami további nehézségeket, lelki fájdalmakat okozna. Nem kell sírt ásnia, ugyanis a kisállat hamvasztás után a gazdák urnában kapják vissza kedvencük földi maradványait. Ez a tárgyat az ingatlanon belül is elhelyezhetik a gyászoló állattulajdonosok. Az, hogy így fizikailag közel lehet a kedvenc, sokaknak kifejezetten megnyugvást jelenthet, így pedig még a veszteség feldolgozása sem lehet olyan fájdalmas. A kisállat hamvasztás egyre elterjedtebb a gazdák között, sokan választják már ezt a szolgáltatást az utolsó pillanatban, hiszen tudják, hogy ez esetben jóval kevesebb fájdalmas pillanatot kell megélniük. Munkánkat e téren a legnagyobb körültekintéssel végezzük, a méltó, tiszteletteljes búcsúhoz minden eszköz, tudás elérhető számunkra.

A kisállat hamvasztásért bátran kereshet bennünket, garantáljuk, hogy elégedett lesz velünk és a szolgáltatással egyaránt! Honlapunkon bővebb információkat is találhat rólunk, tevékenységünkről. Ha kérdései lennének, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.

Comments are closed.