21 február 2023

Kommentek:

Off
 február 21, 2023
 Off
Kisállathamvasztás budapest

A kedvenc négylábúja az örök vadászmezőkre költözik? Azt már tudja, hogy nem szeretné föld alá zárni? Helyette a  kisállat hamvasztás mellett is dönthet.

A kisállatoknak nem csak a cipős doboz, a fából eszkábált koporsó vagy a vászon zsák jár. Egyik kiábrándítóbb opció, mint a másik, nem beszélve arról, hogy hideg, fekete föld is kerül rá. Melyik gazdi képzel el ilyen elkeserítő helyet az évekig körberajongott és szeretett kedvencének? Egyik sem. A kisállat hamvasztás egészen új megvilágításba helyezi az állat búcsúztatást.

Hamvasztás után urnába kerülnek a hamvak

A hamvasztás után megmaradt hamvakat egy ízléses és esztétikusan kidolgozott urna fogadja magába. Az urnának sem kell a  föld alá kerülnie, a gazdin múlik, hol talál a számára helyet. Azonban ne szaladjunk ennyire előre. Az urnát ki is kell választani. Milyen urna típusok szerepelnek a jelenleg elérhető kínálatban?

Alapvető, két kategória a díszurna és a hagyományos urna. Azoknak, akik hazavinni tervezik és kiállítani az urnát, a díszváltozat ajánlott. Attól függően, hová kerül az urna, lakásba, egyéb helyre, több alapanyagból is készülhet. Kerámia, kő, fa, porcelán vagy pedig fém is lehet. A formája hengeres, szögletes, de vázát utánzó alakot is kaphat az urna.

Az urna egyedibbé, személyesebbé is tehető, így például kaphat kis névtáblát vagy pedig díszítheti az állat képe, a róla készült fotó vagy művészi rajz is.

Előfordulhat, hogy a gazdi nem szeretné közvetlenül az otthonában tárolni az urnát, de szép helyet talál neki mondjuk a kertben. A legújabb változatok közé tartoznak a környezetbarát urnák, amikben a hamvak nemcsak ízléses és esztétikus tárolót kapnak, hanem lebomló anyagból is készülnek.

Egyedi urna is rendelhető

Az állatok, mint házi kedvencek is kaphatnak a gazditól egy kis tárgyi emléket. Az urna természetesen a kisállat emlékéhez formálható. Ez azt jelenti, hogy nem kell jelöletlennek, semlegesnek maradnia az elhunyt kisállat hamvait magába záró urnának.

A gazdinak van lehetősége feliratot vagy mintát, sőt, a kisállatot ábrázoló fotót is rendelni a különféle alapanyagból készült urnára. A névvel vagy egy jól sikerült fotóval ellátott urnát bárhová ki lehet pakolni. A polcra vagy egy emlékhelyre is kerülhet az urna. Az elkészítésével bízza meg a velünk kapcsolatba álló csapatot! Az urna éppen olyan egyedi lesz, mint amilyen egyszeri és megismételhetetlen volt életében a kicsi állatka.

Ahogyan a sírok is megkapják a maguk dekoratív és az elhunytra utaló díszítésüket, úgy az urnák is díszíthetőek és egyedivé formálhatóak. Az elvesztett négylábú kedvencét nem kell ronda cipős dobozba zárnia, föld alá száműznie vagy jelöletlen helyen hagynia. Zárja a hamvait esztétikus, díszített urnába és tartsa magához közel őket!

Gyász urnás búcsúztatással

A gyászt mindenki másként dolgozza fel, de segíthet egy  szép búcsúztató is. Az állat végső nyughelye is szerepet játszhat abban, hogy a gazdi milyen gyorsan és eredményesen tudja feldolgozni a kedvence nincs többé, az, hogy veszteség érte.

A budapesti kisállat hamvasztás iránt érdeklődő gazdiknak a  honlapunkon közzétett információkat ajánljuk a figyelmébe. A szolgáltatásainkkal szeretnénk a búcsúzást a lehetőségekhez képest könnyebben megélhetővé tenni. A fővárosban és vidéken is dolgozunk, hogy minél több helyre el tudjunk jutni. A hamvasztást fontolja meg, ha nem híve a földbe temetésnek és a kedvencének egy kicsit szebb utolsó utat képzelt el! Érdeklődjön és tájékozódjon a honlapunkon üzenetben vagy hívja a telefonszámunkat!

Comments are closed.