19 június 2023

Kommentek:

Off
 június 19, 2023
 Off
Kisállat hamvasztás árak

A kisállat hamvasztás árak nem egyformák, cégenként változnak. A gyászoló gazdinak sem mindegy, hogy mennyit fizet és legfőképp milyen szolgáltatásért.

A gyász feldolgozását a búcsú is befolyásolja

A gyász fájdalma ugyanúgy képes egy szerető szívre ólomsúllyal nehezedni egy állat elvesztésekor is, mint egy családtag vagy barát halálakor. A szeretet ugyanolyan erős kötelék lehet egy házi kedvenc irányába is, mint egy másik emberi lény felé. A szerető gazdik tudják ezt a legjobban és megértik a másik gazdi veszteségét.

A fájdalom nagyon élénken él a veszteség pillanatában és azt követően is, ezért szeretne minden kisállat tulajdonos méltón búcsúzni és búcsúztatni. A legtöbben rossz érzéssel temetik föld alá a kedvencüket. A kisállat temetők vagy a saját kertek helyhez kötöttek, a gazdinak ott kell hagynia az állatot, ahová eltemette. Ezen túl a hideg, sötét föld negatív asszociációkat kelt a gazdikban, nem érzik méltónak az állathoz ezt a búcsúztatást.
Kisállat hamvasztás árak
kisállat hamvasztás olyan lehetőség, amivel könnyebben tudnak azonosulni és amit kevésbé éreznek szomorúnak a házi kedvencek tulajdonosai. A hamvakat szabadabban lehet kezelni, mint egy végleges sírhelyet és ezzel a gazdi közelebb érezheti magát az állat emlékéhez is.

A hamvak urnába kerülnek, amit magánál tarthat a gazdi vagy egy költözés alkalmával probléma nélkül vihet magával. Ez egy temetésnél nem jelent opciót, a gazdinak azzal az érzéssel is meg kell küzdenie, hogy magára hagyja, távol kerül az állattól, még ha az már eltávozott is erről a világról. Egy ingatlanhoz sem kell ragaszkodni az állat sírhely miatt.

Hamvasztás, de kitől, mennyiért és hogyan?

Maga a  kisállat hamvasztás egyre gyakoribb szolgáltatás. Egyre több cég kínál egyedi hamvasztást hasonló lehetőségekkel, eltérő árakkal. Sajnos a szolgáltatók között vannak olyanok is, amik csupán nyerészkedésből indították el a vállalkozásukat. Túlárazva kínálnak szolgáltatást vagy arra is képesek, hogy a bevétel érdekében megtévesszék az ügyfeleket, illetve semmibe veszik a gazdik gyászát.

Azt javasoljuk, hogy mielőtt megrendel egy hamvasztást, tájékozódjon arról, hogyan zajlik maga a folyamat és mennyi a reális költsége a teljes  kisállat hamvasztásnak. Egy kistestű állat elhamvasztása az erre tervezett berendezésben nem igényel pár óránál több időt. Aki ennek az ellenkezőjéről próbálja meggyőzni Önt, az nem állít igazat. Az állat mérete és súlya befolyásolja a hamvasztás idejének hosszúságát és az árat is, de csupán minimálisan. A hamvasztás helyszínére megtett távolság vagy a hamvasztó berendezés teljesítménye, felkészítése is hatással van az időre és az árra.
Kisállat hamvasztás árak

Az is kétkedésre adhat okot, ha a gazdinak nincs lehetősége jelen lenni a hamvasztás teljes ideje alatt. Mindig egyedi hamvasztásnak kell történnie, más tetemek kizárásával és a gazdinak meg kell adni a búcsúhoz szükséges privát szférát és időt is. Ezért nem jelent gondot, ha megvárja a hamvasztást és közben búcsút vesz a kis kedvencétől.

A  kisállat hamvasztással foglalkozó cég munkatársainak nemcsak a gyakorlati részét kell profin végeznie a szolgáltatásnak. Az egész mit sem ér, ha a kollégák érzéketlenek és semmibe veszik az ügyfél érzéseit. A veszteség egy állat esetében is valóságos, a fájdalom jelen van, amivel szemben empatikusan kell viszonyulnia a munkatársaknak.

Forduljon bizalommal a házi kedvencek hamvasztására specializálódott cégünkhöz, ha a búcsú ideje elérkezett! Korrekt, gyors lebonyolítást és együtt érző ügyintézést biztosítunk minden hozzánk forduló gazdinak.

Comments are closed.