16 április 2021

Kommentek:

Off
 április 16, 2021
 Off
állatszállítás

Állatszállítás megbízható szolgáltatás keretein belül, akár az állatorvoshoz, akár onnan haza – bízza ránk beteg vagy lábadozó kedvence szállítását!

A háziállatok idővel nagyon az ember szívéhez nőnek. Az együtt töltött évek alatt családtaggá válnak, szeretjük őket, gondoskodunk róluk, szükség esetén ápoljuk őket. Azonban sajnos bármennyire is vigyázunk rájuk, ők is lehetnek betegek, érhetik őket balesetek. Teljesen természetes, hogy ilyenkor aggódunk értük és próbálunk mindent megtenni azért, hogy jobban legyenek. Bármi is a gond, az biztos, hogy az állatnak nyugalomra van szüksége, ezért érdemes egy profi, erre szakosodott cégre bízni az állatszállítást az orvosi rendelőbe, illetve onnan haza.

Sok házi kedvencnek rengeteg stresszel jár, ha utaznia kell. Főként a lakásban élő cicákra jellemző, hogy rendkívül rosszul tűrik az állatorvosi látogatást, de nagyon sok kutya is rettegni kezd, amikor megérzi, hogy hova is kell mennie. Ezért érdemes arra törekedni, hogy az állatszállítás nyugodt körülmények között történjen, hogy minél kevesebb idegeskedéssel járjon kedvencünknek. A stresszhelyzet ugyanis nagyon megviseli őket, ami egy amúgy is beteg, rossz állapotú vagy műtét után lábadozó állat esetében súlyos következményekkel járhat. Egy műtét után a még gyengélkedő, ébredező állat szállítása mindenképp kiemelt figyelmet igényel, ugyanis könnyen kárt is tehet magában, amíg még nincs teljesen tudatánál.

Ügyfeleink abban az esetben is számíthatnak cégünkre az élő állat szállításban, ha baleset történt, és sürgős megoldásra van szükség, ilyenkor igyekszünk mielőbb a helyszínre érkezni. A sérült kedvenc gyors orvosi ellátásának kulcsfontosságú szerepe lehet, ezért nem érdemes késlekedni és a tömegközlekedésre hagyatkozni.

Amennyiben szeretné igénybe venni élő állat szállítási szolgáltatásunkat, keressen minket bizalommal! Ha kérdése van vagy bővebb információra van szüksége, vegye fel a kapcsolatot munkatársainkkal a megadott elérhetőségeken, szívesen segítenek mindenben!

Comments are closed.