20 október 2022

Kommentek:

Off
 október 20, 2022
 Off
kisállat hamvasztás

A család kutyusa az örök vadászmezőkre távozott? Nem kell végleg eltávolodniuk tőle, a kisállat hamvasztásnak köszönhetően.

A család kutyája évekig hűséges négylábú családtag volt, akit mindenki imádott és körberajongott? A kutyus ott volt, amikor a gyerekek hazaérkeztek az iskolából délután, lelkesen csatlakozott a hétvégi kirándulásokhoz. Mindig lehetett rá számítani, amikor egy puha, meleg szőrgombócot kellett megölelgetni, vigasztalóan megbökdöste az orrával a síró kicsiket, ha lehorzsolták játék közben a térdüket. A kutyustól azonban előbb utóbb búcsúzni kell, hiszen földi pályafutása fájdalmasan gyorsan véget ér.

A kisállat hamvasztást azoknak a kutya tulajdonosoknak ajánljuk, akik szeretnék az egész, kutyust gyászoló család számára a búcsút biztosítani. Ahelyett, hogy a kutya föld alá kerül, a maradványait egy korszerű kemencében el tudjuk hamvasztani és visszajuttatni a családnak. A családi kutya hamvait egy saját urnába töltve meg is lehet őrizni. Az urnából érdemes egy kedves, kutyus formájú változatot választani és az állat hamvait abban megőrizni.

Egy urna az ízlésesen tervezett külsejének köszönhetően a családi otthonban is helyet kaphat, nem kell eltemetni a föld alá vagy eldugni, ha vendégek jönnek. A kisállat hamvasztás után már csak azt kell eldönteni, hogy a család kedvenc kutyusa hol kapjon végső helyet, hová kerüljön az urna és a hamvak.

A hamvasztást megrendelni segít abban, hogy az egész család kicsit közelebb érezze magát az eltávozott kutyus emlékéhez és az állattól való elszakadás se legyen olyan fájdalmas. A hamvasztás maga kevés időt igényel, korrekt áron megrendelhető szolgáltatás. Mobil berendezésünknek köszönhetően akár a család kertjében is megtörténhet a hamvasztás.

A kisállat hamvasztásról további információkat tud igényelni a kollégáinktól, csak lépjen kapcsolatba az egyikükkel. A weboldalunkon szerepelnek az elérhetőségeink, várjuk a megkeresését. A kisállat utolsó útjának megszervezését bízza ránk és mindent megteszünk, hogy a legjobban sikerüljön!

Comments are closed.