+36303117788

Tetem szállítás

Bízza ránk kedvencét!

Egy szeretett házi kedvenc elvesztése mindig tragikus hatással van az egész családra, hiszen ezeket a kisállatokat is családtagként kezeljük, és bizony a hosszú évek során nagyon erős kötődés alakulhat ki állat és gazdája között. Az állat halála sok okból történhet, illetve lehetnek előre látható jelei az elmúlásnak, de ez a tényen semmit nem változtat.

Ilyen esetekben vállaljuk a kisállat tetemének elszállítását, továbbá a szakszerű elhamvasztását is. Pontosan tudjuk, hogy mit érez Ön, hiszen mind éltünk már át ilyen helyzetet. Ezért mind a szállítást, mind pedig a hamvasztást úgy végezzük, hogy abban semmi kifogásolni való ne lehessen, azt valljuk, hogy minden élőlénynek kijár a neki való bánásmód, még a halál után is! Amennyiben igényt tart rá, a hamvasztást követően egy kis urnában megőrizheti otthonában kutyája vagy cicája hamvait, ezzel méltó emléket állítva szeretett háziállatának.

Ha esetleg akadályokba ütközne az állatszállítás, hívjon minket bátran! Természetesen nem csak elhunyt állatok szállítását bízhatja ránk, hanem bármilyen célból készek vagyunk kutyája, cicája vagy egyéb állata fuvarozására! Mindezt a lehető legjobb körülmények között, komfortos kialakítású ketrecekkel és szabályozható hőmérsékletű raktérrel nyújtjuk kedvencének, hogy az utazás teljesen zavartalan lehessen!

Ha ránk bízza kedvencét, biztos lehet benne, hogy a szállítás során a biztonság és a szakszerűség legmagasabb fokát élvezheti szeretett háziállata!

Állathamvasztással is foglalkozunk.

Ne halogassa: elhullott állatok szállítása!

Ne halogassa: elhullott állatok szállítása!Sajnos előfordul, hogy szeretett házi kedvencek vagy éppen a haszonállatok egyike váratlanul megbetegszik, végzetes baleset éri vagy csak eljön az idejük, és kimúlnak. Ilyenkor a tulajdonos két dolgot tehet; vagy maga gondoskodik a tetemről vagy pedig profikra bízza azt.

Az előbbire a tulajdonosnak lehetősége van, de csak olyan helyen lehet eltemetni az állatot, ahol a talajvíz 1,5 méternél nem emelkedik magasabbra. Az elföldelés helye és a szomszéd ingatlan határvonala között legalább 1,5 méter távolság szükséges. Egy évben maximum 100 kg állati maradványt lehet elföldelni, vagy pedig engedélyezett mobil égetőben megsemmisíteni a maradványokat. Végül a házi kedvencek számára fenntartott kisállat temető is egy lehetőség.

A legjobb, amit minden tulajdonos tehet az, hogy állatmentőt hív, és tetemszállítás mellett dönt. Forduljon hozzánk bizalommal, és engedje, hogy profik gondoskodjanak az elhullott állat tetemének elszállításáról! Amennyiben minket választ, a lehető legrövidebb időn belül megérkezünk a helyszínre, és a tetemről szakszerűen gondoskodunk.

Bátran keressen fel minket elhullott állat elszállítása ügyében!

 

Miért fontos a biztonságos tetemszállítás?

Miért fontos a biztonságos tetemszállítás?Természetes dolognak számít mindenki számára, hogy az elhullott állatokat mihamarabb hamvasztani vagy temetni szükséges, de miért is fontos ez igazán? Elmondjuk!

A halál beállta után csakhamar bomlási folyamat indul útnak, ami esetleg egy meleg, nyári hónapban még gyorsabban elérheti a testet. A tetemszállítással nem érdemes megvárni, míg eddig jutunk, hanem minél hamarabb jó gondoskodni róla, hogy ne kelljen szembenéznünk fertőzésveszéllyel. A biztonságos tetemszállítás során odafigyelünk arra, hogy minden rizikós helyzet elkerülhető legyen. Mivel akár egy-egy helytelenül kezelt tetem is hatalmas problémát okozhat egészségügyi értelemben, így megéri mihamarabb szakértőkhöz fordulni!

A biztonságos tetemszállítás kivitelezése közben is odafigyelünk arra, hogy kellő tisztelettel kezeljük az elhullott állatokat, hiszen tudjuk, hogy gazdáik számára kedves és szeretett lényekről van szó. Keressen minket bizalommal, ha szüksége lenne biztonságos tetemszállítási szolgáltatásunkra!